Piramidă orgon Ochiul lui Horus

75 LEI

Această creație conține: Simbol Ochiul lui Horus, Unakit și Jad honey.

Ochiul lui Horus, cunoscut sub numele de Wedjat, s-a spus din cele mai vechi timpuri că e un puternic simbol protector şi că aduce înțelepciunea celor care îl poartă. Acest al treilea ochi, un ochi divin, acordă purtătorului o luciditate şi o claritate fără seamăn a ochiului minţii. Se spune că dacă te foloseşti de puterile sale poţi atinge orice scop, fie că e vorba de îmbogățire rapidă, iubire adevărată sau calm interior. Legenda provine din orbirea temporară a lui Horus, de care acesta a suferit în urma unei bătălii. La fel cum zeul a reuşit, până la urmă, să-şi recapete vederea, şi ochiul său e un simbol al celor ce triumfa cu orice preţ. Din punct de vedere iconografic, ochiul lui Horus include șase elemente care definesc percepția egiptenilor asupra facultăților care ne ajută să cunoaștem lumea:
Simţul tactil linia indică acţiunea de a planta o tijă în pământ, care în cele din urmă prinde rădăcini.
Gustul din tija plantată la început răsare un vlăstar, care hrăneşte spiritul şi trupul omului.
Gândirea sprânceana ochiului lui Horus simbolizează actul mimic de a ridica sprâncenele în timp ce gândeşti.
Mirosul colţul ochiului îndreptat spre nas, trasat ca o săgeată hotărâtă, explica importanţa percepţiei în formarea de opinii asupra lumii şi rafinarea capacităţii de clarviziune, de care poate dispune fiecare dintre noi.
Vederea pupila ochiului magic vorbeşte despre capacitatea de a vedea lumea dintr-o nouă perspectivă, datorită înţelepciunii şi clarviziunii pe care ni le acorda Horus.
Auzul o parte din simbolul ochiului lui Horus are forma unei pâlnii, a unui corn sau a unei urechi, pentru a simboliza toate sunetele şi peisajele sonore ale vieţii, care ne relaxează, sau, din contră, ne irită.
Unakitul are capacitatea de a vindeca traumele emoționale vechi și de a stimula procesul de vindecarea a organismului. Crește încrederea în sine, întărește curajul. Se spune că ajută la găsirea lucrurilor pierdute. Ajută la eliberarea energiilor negative generate de durere, teamă sau furie. Eliberează corpul emoțional și spiritual și ajută la eliberarea blândă a blocajelor energetice. Unakitul este puntea prin care omul redevine el însuși, regăsindu-și unicitatea și autenticitatea. Activează cel de-al Treilea Ochi și facilitează recepția de mesaje spirituale din tărâmurile superioare. Trimite vibrații relaxante și calmante asupra tuturor celor aflați în apropierea lui, precum și în mediul înconjurător, atunci când este poziționat într-o încăpere.
Jadul este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Are un puternic rol protector împotriva accidentelor, bolilor și atacurilor energetice negative. Este o piatră a liniștii și a păcii, a longevității și înțelepciunii, a dragostei și fidelității. Din vechime este considerată o piatră care aduce dragostea. Conferă claritate mentală, echilibru emoțional, profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, înțelepciunea, amplifică capacitatea de concentrare, curajul. Jadul alb este extrem de calmant și ajută la fundamentarea și luarea deciziilor. Jadul honey este cunoscut ca fiind benefic în crearea unui scepticism sănătos.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019