Piramidă orgon pentru armonie, speranță, prosperitate

75 LEI

Această creație conține: spirală de cupru, Citrin, Aventurin portocaliu, Jasp peisaj

Citrinul este o piatră a succesului, abundenței, prosperității și a banilor. Nu înmagazinează în ea energia negativă și nu necesită purificări prea dese. Este o piatră a regenerării și a noilor începuturi. Are un puternic rol protector și ferește de energiile negative, protejează somnul, călătoriile, educația si relațiile. Protejează și împotriva efectelor negative ale aparaturii electrice. Aduce căldură, bucurie, optimism, armonie, bunătate, noroc, pace, fericire. Amplifică comunicarea, relaționarea, acțiunea, curajul, inițiativa proprie, noile începuturi, capacitatea de a pune în practică gândurile, capacitatea de a trece peste obstacole, concentrarea, atenția, rezistența fizică și mentala, voința, încrederea și respectul de sine. Este bun pentru cei care și-au pierdut încrederea în ei înșiși, bun și pentru cei fricoși, timizi, reținuți, îngrijorați, agitați. Ajută la rezolvarea problemelor, deșteptarea calităților psihice și parapsihice, concentrare, îndeplinirea dorințelor și protectie generală. Mărește puterea de vindecare a organismului și este benefic în caz de alergii, boli de nutriție, aciditate gastrică, diabet, probleme de digestie, anemie. Bun pentru circulația sangvină, inimă, mușchi, rinichi, tiroidă, timus, sistem circulator și excretor, colon, ficat, digestie, splină, sistem urinar, cap, coloană vertebrală. Ajută la eliminarea toxinelor, la regenerarea țesuturilor.
Aventurinul portocaliu este o piatră a norocului și a speranței. Protejează iubirea împotriva energiilor negative. Stimulează capacitatea de a iubi, independența, spiritul conducător, acțiunea. Conferă echilbru, pace, succes și noroc. Reduce indecizia, oscilația și ajută la luarea deciziilor în momente critice și găsirea soluțiilor și alternativelor noi. Aventurinul portocaliu amplifică capacitățile mentale, percepția și aduce echilibru și pace interioară. Reduce frica, anxietatea și emotivitatea. Este un puternic scut energetic pentru posesor și aduce liniște în perioade de durere. Are un puternic rol curativ și fortifică organismul
Jaspul Peisaj creează armonie, echilibru, aduce un flux de energie pozitivă. Poate fi folosit cu succes în activități de afaceri. Poate fi folosit pentru a scoate din subconștient și a aduce în mintea conștientă mesaje vechi și ascunse din trecut. Eliminând blocajele, acesta poate scoate temerile ascunse. Aducerea din trecut a amintirilor poate duce la vindecarea emoțiilor atașate de acestea. Poate fi folosit în meditații pentru a intra în rezonanță cu conștiința globală, cu conștiința Pământului.

*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019