Piramidă orgon pentru artiști

75 LEI

Această creație conține: spirală de cupru, Howlit alb, Florina, Turcoaz

Howlitul alb este o piatră a artiștilor, a progresului. Protejează mintea, relațiile și absoarbe energiile negative din jur. Conferă înțelepciune, agilitate, flexibilitate, liniște unei minți hiperactive, echilibru emoțional, toleranță. Amplifică exprimarea emoțională și artistică, rațiunea, spiritul de observație, comunicarea. Este bun pentru persoane cu preocupări artistice, aflate la orice început de drum; pentru persoane care lucrează în domenii intelectuale în care este nevoie de discernământ, spirit de observație, atenție, comunicare. Ajută pe cei care văd lucrurile doar în alb și negru sau care iau totul prea în serios, la organizarea priorităților personale și la atingerea țelurilor. Facilitează comunicarea și contactul cu ghizii spirituali. Reduce stresul și durerea, conferă energie și vitalitate organismului.
Florina ne ajută să ne readucem în realitate cu claritate şi viziune nou descoperită după o lungă perioadă de căutări. Florina poate ajuta artiştii şi alte tipuri de oameni introspectivi să scape de nelinişte. Are efecte protectoare foarte puternice îndeosebi la nivel psihic. Ajută să discernem influiențele exterioare și blocheaza manipularea psihică și influiențele mentale nedorite. Acestă piatră purifică și stabilizează aura. Este extrem de eficientă împotriva radiațiilor emise de calculator și a stresului electromagnetic. Dacă este plasată corect, poate bloca stresul geopatic. Atunci când este folosit în scopuri terapeutice Florina absoarbe energia negativă și stresurile de toate felurile. Curață, purifică, disipă și reorganizează toate energiile din corp care nu se află într-o ordine perfectă. Florina ancorează și integrează energiile spirituale. Promovează imparțialitatea și integrează energiile spirituale. Deschide poarta subconștientului. amplifică încrederea în sine și dexteritatea. Florina îmbunătățește coordonarea fizică și mentală și contracarează tulburările mentale. Dizolvă ideile fixe și îngustimea minții și permite înțelegerea imaginii de ansamblu. Amplifică puterea de concentrare, te ajută să absorbi noi informații și promovează gândirea rapidă. La nivel emoțional, Florina are un puternic efect stabilizator. Te ajută să înțelegi mai bine efectele gândurilor și emoțiilor asupra corpului fizic. În cadrul relațiilor scoate în evidență importanța echilibrului. La nivel fizic, Florina amplifică echilibrul și coordonarea.
Turcoazul este un talisman de protecție și putere, aduce bunavoință, calm, liniște sufletească și echilibru emotional, bucurie de a ne trăi viața. Ajută la o mai bună organizare și disciplinare pe orice plan. Reduce mânia, stresul timpului. Are unul din cele mai puternice efecte curative, ajută la detoxifiere și la regenerarea țesuturilor.


*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019