Piramidă orgon pentru dezvoltare spirituală

75 LEI

Această creație conține: Ochi de tigru, Jasp Mookait, Cuarț alb

LIVE: Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima!
LAUGH: Găsește motive pentru a zâmbi!
LOVE: Dragostea este tot ce îți face sufletul să tresalte!

Ochiul de tigru este o piatră a norocului, a femeilor de afaceri. Asigură protecție împotriva oricărui gen de pericole. Se spune că aduce tot ce vă doriți: Frumusețe, fericire, sănătate, noroc la bani, bunăstare, abundență, succes în afaceri, plăcere de a trăi, optimism, încredere, speranță, atitudine pozitivă de viață. Amplifică disciplina, claritatea gândirii, curajul, facilitează comunicarea prin cuvânt. Este bun pentru atragerea și menținerea prosperității, pune în legătura cu viețile anterioare și trezește natura elevată din om. Ajută la păstrarea aspectului tânăr, echilibru emoțional, descoperirea perspectivelor și adoptarea unui regim de viață și de alimentație sănătos.
Jaspul Mookait este un scut împotriva energiilor negative și a situațiilor periculoase. Ajută la luarea deciziilor în situații dificile și stabilizează starea emoțională. Stimulează activitatea cerebrală, promovează ideile noi și asigură o infuzie de energie pozitivă. Facilitează eliminarea lucrurilor care ar putea încetini creșterea spirituală. Activează capacitatea de a înțelege lecțiile karmice și pune în legatură cu viețile anterioare. Ajută la înțelegerea misiunii noastre în această viață pentru a fi de ajutor altora, la dezvoltarea și extinderea proiectelor și afacerilor personale.
Cuarțul alb are un puternic rol protector împotriva energiilor negative, aduce protecție, armonie în suflet, echilibru emoțional, răbdare. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre. Calmează, relaxează, stimulează, vindecă și purifică.

*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019