Piramidă orgon pentru familie

75 LEI

Această creație conține: Granat, Citrin, Piatra lunii, Rodonit, Cuarț roz.

Granatul este o piatră a fertilității, a sănătății, a energiei. Dacă este oferită cadou, este simbol al fericirii, iubirii și fidelității. Este o piatră a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilității și ordinii. Protejează soțiile, mamele, familia. Ajută la depășirea complexelor de inferioritate și a perioadelor de criză din viața individului. Amplifică spiritul de inițiativă, respectul de sine, inteligența, imaginatia, ambitia, încrederea și creativitatea. Favorizează relațiile, cooperarea. Mărește efectele celorlalte cristale alături de care este purtat. Reduce anxietatea, depresia, stresul competitiilor. Aduce putere, energie, rezistență, afecțiune, compasiune, iubire profundă, prietenie, magnetism, pasiune.
Citrinul este o piatră a succesului, abundenței, prosperității și a banilor. Nu înmagazinează în ea energia negativă și nu necesită purificări prea dese. Este o piatră a regenerării și a noilor începuturi. Are un puternic rol protector și ferește de energiile negative, protejează somnul, călătoriile, educația si relațiile. Protejează și împotriva efectelor negative ale aparaturii electrice. Aduce căldură, bucurie, optimism, armonie, bunătate, noroc, pace, fericire. Amplifică comunicarea, relaționarea, acțiunea, curajul, inițiativa proprie, noile începuturi, capacitatea de a pune în practică gândurile, capacitatea de a trece peste obstacole, concentrarea, atenția, rezistența fizică și mentala, voința, încrederea și respectul de sine. Este bun pentru cei care și-au pierdut încrederea în ei înșiși, bun și pentru cei fricoși, timizi, reținuți, îngrijorați, agitați. Ajută la rezolvarea problemelor, deșteptarea calităților psihice și parapsihice, concentrare, îndeplinirea dorințelor și protectie generală. Mărește puterea de vindecare a organismului și este benefic în caz de alergii, boli de nutriție, aciditate gastrică, diabet, probleme de digestie, anemie. Bun pentru circulația sangvină, inimă, mușchi, rinichi, tiroidă, timus, sistem circulator și excretor, colon, ficat, digestie, splină, sistem urinar, cap, coloană vertebrală. Ajută la eliminarea toxinelor, la regenerarea țesuturilor.
Piatra lunii este tipic feminină, o piatră a iubirii și speranței, a dorințelor împlinite. Protejează noile începuturi, schimbările în viață, căsnicia, destinul. Aduce optimism, mulțumire față de ceea ce avem, echilibru emotional. Stimulează aprecierea de sine, respectul de sine, puterea de vindecare a organismului. Este bun pentru cei indeciși, cei care se tem de propriile sentimente, cei care se simt amenințați în mediul în care trăiesc. Ajută șa la rezolvarea disputelor și a problemelor in cuplu, la deschiderea spiritual, luarea deciziilor și echilibrarea tendințelor de exagerare.
Rodonitul ajută la împăcarea cu sine și cu ceilalți, afirmarea și împlinirea personal. Unește mintea, trupul și inima într-o singură direcție. Stimulează memoria, coerența, ușurința în comunicare și vorbire, receptivitatea, capacitatea de acumulare de noi informații. Ajută la renunțarea la obiceiuri proaste, o mai bună organizare și ordine a vieții, înțelegerea perspectivelor și depășirea propriilor defecte.
Cuarțul roz este o piatră a iubirii pure, aduce bunătate, liniște sufletească, dragoste, prietenie și fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta, frumusețe interioară și exterioară. Amplifică creativitatea și talentele artistice, deschide interesul spre artă, fidelitatea, capacitatea de comunicare și de exprimare a emoțiilor și sentimentelor. Atrage persoane bune în preajma noastră. Recomandabil a se purta în perioade de mari tulburari emotionale, calmează ieșirile temperamentale și echilibrează la nivel emoțional și sexual. Reduce stresul, depresia, frica, furia, eșecul, gelozia, gândurile și energiile negative. Echilibrează energiile yin-yang.


*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019