Piramidă orgon pentru iubire

75 LEI

Această creație conține: Simbol inimă, Cuarț roz, Cuarț cherry.

Simbolul inimii este unul dintre cele mai durabile și mai recunoscute simboluri din cultura modernă. Un simbol cu o existențã durabilã, desemnând nucleul emoțional, moral, intelectual sau spiritual al ființei umane. Se credea la modul cel mai concret cã aici sãlãşluieşte sufletul; acum sensul este mai mult metaforic. Numeroase texte religioase îi atribuie o semnificație misticã cu totul specialã, o aurã divinã. Simbolul este considerat a fi o variantă simplificată a frunzei de smochin sau cea de iederă. Simbolul ce noi îl asociem astăzi cu inima a fost transmis de diferite culturi (egipteni, greci, traci) prin picturile de pe vase de ceramică ca fiind reprezentativ pentru diferite frunze. În cultura greacă, simbolul inimii a fost folosit ca o imagine timpurie a frunzei de viță de vie ce transmitea fertilitate. Una dintre primele reprezentări scrise ale inimii pe care o știm astăzi se găsește într-un manuscris francez din secolul al XIII-lea, scrise de un autor necunoscut. În Roman de la poire (Romanul perei) este descrisă povestea de dragoste dintre doi bărbați și inima unuia este dată în sens metaforic celuilalt. Inima desenată în manuscris seamănă cu cea a unui con și izbitor de mult cu reprezentarea modernă.
Cuarțul roz este o piatră a iubirii pure, aduce bunătate, liniște sufletească, dragoste, prietenie și fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta, frumusețe interioară și exterioară. Amplifică creativitatea și talentele artistice, deschide interesul spre artă, fidelitatea, capacitatea de comunicare și de exprimare a emoțiilor și sentimentelor. Atrage persoane bune în preajma noastră. Recomandabil a se purta în perioade de mari tulburari emotionale, calmează ieșirile temperamentale și echilibrează la nivel emoțional și sexual. Reduce stresul, depresia, frica, furia, eșecul, gelozia, gândurile și energiile negative. Echilibrează energiile yin-yang.
Cuarțul cherry conține roiuri de puncte roșii care dansează prin el. Conectează chakra radacină cu chakra inimii și cu chakra coroană, atrăgând vitalitatea fizică și spirituală în corp. Acest cristal echilibrează polaritățile și meridianele corpului fizic, ancorându-le în cel eteric. În plus, armonizează sistemul nervos fizic, cu cel subtil. Cuarțul cherry permite manifestarea iubirii universale și actionează ca o punte de legatură între lumea fizică și cea spirituală. Întărește venele, stimulează memoria și tiroida, și vindecă problemele acesteia din urmă. Activează dorința de recuperare în urma bolilor și dezechilibrelor și contribuie la eliminarea deznădejdii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 6 c m
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019