Piramidă orgon pentru iubire și echilibru

60 LEI

Această creație conține: Simbol băiat și fată, Turmalină multicoloră, 7 chakre, Piatra Soarelui.

Turmalina curăță, purifică și transformă energia densă într-o frecvență superioară. Ancorează energia spirituală, purifică și echilibrează toate chakrele și formeza un scut protector în jurul corpului. Turmalina este o piatră șamanică ce oferă protecția în timpul ritualurilor. Are o mare afinitate pentru spiritele naturii, motiv pentru care este extrem de benefică în grădini sau pe lângă plante. În plan psihologic, Turmalina ajută la înțelegerea de Sine, dar și la mai buna înțelegere a celorlalți, conducând în profunzimea eului, întărind încrederea în sine și alungând frica. Gonește sentimentele de autovictimizare și atrage inspirația, compasiunea, toleranța și prosperitatea. În plan mental, Turmalina este un puternic vindecător, echilibrând cele două emisfere cerebrale și transmutând tiparele mentale negative în tipare pozitive. Această piatră aliniază procesele mentale, chakrele și învelișul biomagnetic. În plan emoțional, Turmalina are efecte benefice asupra sexualității, corectând disfuncțiile emoționale care stau de multe ori la baza pierderii libidoului. În plan fizic, Turmalina alungă tensiunea, fiind benefică pentru îndreptarea poziției coloanei vertebrale. Echilibrează energia masculină cu cea feminina din corp. Turmalina multicoloră cuprinde toate culorile și uneste corpul, mintea, Sufletul și spiritul într-un tot unitar. Promovează imaginile mentale și visele, inspiră creativitatea și amplifică imaginația. Această piatră deschide calea către revelarea sinelui interior și a lumilor spirituale superioare.
Cristalele pentru cele 7 Chakre au rolul de a le echilibra și a aduce în armonie toate cele 4 corpuri fizic, mental, emotional și spiritual. Cristalele pentru cele 7 Chakre conțin granat, aventurin portocaliu, citrin, cuarț roz, sodalit, lapis lazuli și ametist.
Granatul este piatra angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilității și ordinii. Protejează soțiile, mamele, familia. Ajută la atingerea scopurilor, la depășirea perioadelor de criză din viața individului. Mărește efectele celorlalte cristale alături de care este purtat.
Aventurinul portocaliu este o piatră a norocului, speranței și a iubirii mature. Protejează iubirea, are un puternic rol curative și fortifică organismul.
Citrinul mărește puterea de vindecare a organismului, recomandat persoanelor bolnave, dupa operații, pe timpul spitalizării, în convalescență. Este benefic în caz de alergii, boli de nutriție, aciditate gastrică, diabet, probleme de digestie, anemie, apendicită. Bun pentru circulația sangvină, inima, mușchi, rinichi, tiroidă, timus, sistem circulator și excretor, colon, ficat, digestie, splină, sistem urinar, cap, coloana vertebrală. Ajută la eliminarea toxinelor, la regenerarea țesuturilor.
Cuarțul roz este piatra iubirii pure. Aduce bunătate, liniște sufletească, dragoste, prietenie și fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta. Atrage persoane bune în preajma noastră și este recomandabil a se purta în perioade de mari tulburări emoționale: divorț, eșecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete îndurerate. Echilibrează la nivel emoțional si sexual.
Sodalitul aduce o atitudine deschisă față de lumea din jur, claritate mentală și psihică, echilibru mental, ordine, concentrare, calm, detașare, spirit practic. Absoarbe șocurile și dezechilibrele din jur. Ajută la înțelegerea situațiilor complicate, la purificarea subconștientului.
Lapis Lazuli este o piatră psihică, spirituală, simbol al regalității. Asigură protecție pe orice plan și aduce noroc, prosperitate, încredere în sine, pace interioară, creativitate, bucurie, optimism. Amplifică creativitatea, comunicarea verbală și câștigurile. Este bun pentru organizarea mentală, meditație, divinație. Ajută la atingerea perfecțiunii, deschiderea celui de-al Treilea Ochi, la iluminarea spirituală, înțelegerea misterelor sacre și a vieților anterioare. Oprește agitația emoțională, timiditatea, stresul. Are un puternic rol protector asupra sănătății, vitalizează organismul și conferă o stare de bine generală.
Ametistul este o piatră a spiritualității. Protejează împotriva gândurilor negative de orice intensitate, împotriva magiei negre, blestemelor, vrăjilor, deochiului, atacurilor psihice și spiritelor rele. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Se spune ca daca un rău voitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul îsi schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului. Amplifica calitățile spirituale ale omului, cele psihice și intuiția. Transformă energiile inferioare în energii superioare, transformă energia negativă în energie pozitivă, echilibrează karma și pune în legatură cu divinitatea și latura spirituală a fiecaruia. Ajută la atingerea unor niveluri înalte de spiritualitate, la iluminarea spirituală, la înțelegerea etapelor de transformare în viața omului, precum moartea sau nașterea, pierderea cuiva drag.
Piatra soarelui are un puternic rol protector general, aduce noroc, dragoste, abundență. Amplifică originalitatea, curajul, buna dispoziție, concentrarea, spiritul conducător, auto-disciplina. Clarifică mintea pentru luarea deciziilor importante, are efect stimulator pentru minte, trup și suflet și păstrează spiritul tânăr.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 5 cm
H = 5.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019