Piramidă orgon pentru karmă

75 LEI

Această creație conține: Jasp roșu, Aventurin portocaliu.

Jaspul roșu este o piatră karmică, are effect asupra karmei umane, îmbunătățește destinul. Aduce bucurie, optimism, echilibru, este bun pentru cei care au nevoie de o mai bună organizare, atrage asupra purtătorului ceea ce acesta are nevoie mai mult. Stimulează activitatea cerebrală, menținerea unei atitudini pozitive, ridică moralul. Mărește creativitatea în plan vizual. Purifică și stabilizează aura, aliniază toate chakrele și echilibrează energiile Yin și Yang.
Aventurinul portocaliu este o piatră a norocului și a speranței. Protejează iubirea împotriva energiilor negative. Stimulează capacitatea de a iubi, independența, spiritul conducător, acțiunea. Conferă echilbru, pace, succes și noroc. Reduce indecizia, oscilația și ajută la luarea deciziilor în momente critice și găsirea soluțiilor și alternativelor noi. Aventurinul portocaliu amplifică capacitățile mentale, percepția și aduce echilibru și pace interioară. Reduce frica, anxietatea și emotivitatea. Este un puternic scut energetic pentru posesor și aduce liniște în perioade de durere. Are un puternic rol curativ și fortifică organismul

*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019