Piramidă orgon pentru liniște și deschidere spirituală

De la 75 LEI

Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Această creație conține: spirală de cupru, sferă din Jad alb, cristale de Opalit, Lapis Lazuli și Piatra Lunii

Jadul alb este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Are un puternic rol protector împotriva accidentelor, bolilor și atacurilor energetice negative. Este o piatră a liniștii și a păcii, a longevității și înțelepciunii, a dragostei și fidelității. Din vechime este considerată o piatră care aduce dragostea. Conferă claritate mentală, echilibru emoțional, profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, înțelepciunea, amplifică capacitatea de concentrare, curajul. Jadul alb este extrem de calmant și ajută la fundamentarea și luarea deciziilor. Jadul honey este cunoscut ca fiind benefic în crearea unui scepticism sănătos.
Opalitul este o piatră delicată ca o cană cu lapte cald. Este folosită în meditație căci se crede că, aplicată pe chakra Sahasrara (chakra coroanei), poate dezvolta intuiția și facilita viziunile. Mai este denumită și piatra eternității căci aduce o înțelegere profundă a sinelui, a căii de urmat în viață. Claritatea dată de această piatră în analiza obiectivelor personale și a căilor de urmat duce la declanșarea unor forțe nebănuite. Induce în același timp o înțelegere și acceptare a sinelui și a celor din jur, îmbunătățind relațiile și comunicarea. Facilitează găsirea scopului și înțelepciunii chiar și acolo unde poate părea o situație fără soluție. Opalitul este o piatră a păcii, induce liniștea și serenitatea. Ajută la eliberarea de frică și îngrijorare. Atrage lumina și înțelepciunea. Este, de asemenea, o piatră utilă pentru purificarea sângelui și pentru rinichi. Este ideal pentru meditație căci facilitează comunicarea cu alte planuri ale conștiinței.
Lapis Lazuli este o piatră psihică, spirituală, simbol al regalității. Asigură protecție pe orice plan și aduce noroc, prosperitate, încredere în sine, pace interioară, creativitate, bucurie, optimism. Amplifică creativitatea, comunicarea verbală și câștigurile. Este bun pentru organizarea mentală, meditație, divinație. Ajută la atingerea perfecțiunii, deschiderea celui de-al Treilea Ochi, la iluminarea spirituală, înțelegerea misterelor sacre și a vieților anterioare. Oprește agitația emoțională, timiditatea, stresul. Are un puternic rol protector asupra sănătății, vitalizează organismul și conferă o stare de bine generală.
Piatra lunii este tipic feminină, o piatră a iubirii și speranței, a dorințelor împlinite. Protejează noile începuturi, schimbările în viață, căsnicia, destinul. Aduce optimism, mulțumire față de ceea ce avem, echilibru emotional. Stimulează aprecierea de sine, respectul de sine, puterea de vindecare a organismului. Este bun pentru cei indeciși, cei care se tem de propriile sentimente, cei care se simt amenințați în mediul în care trăiesc. Ajută șa la rezolvarea disputelor și a problemelor in cuplu, la deschiderea spiritual, luarea deciziilor și echilibrarea tendințelor de exagerare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019