Piramidă orgon pentru minte

75 LEI

Această creație conține: Jad alb, Howlit alb

Jadul alb este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Are un puternic rol protector împotriva accidentelor, bolilor și atacurilor energetice negative. Este o piatră a liniștii și a păcii, a longevității și înțelepciunii, a dragostei și fidelității. Din vechime este considerată o piatră care aduce dragostea. Conferă claritate mentală, echilibru emoțional, profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, înțelepciunea, amplifică capacitatea de concentrare, curajul. Jadul alb este extrem de calmant și ajută la fundamentarea și luarea deciziilor.
Howlitul alb este o piatră a artiștilor, a progresului. Protejează mintea, relațiile și absoarbe energiile negative din jur. Conferă înțelepciune, agilitate, flexibilitate, liniște unei minți hiperactive, echilibru emoțional, toleranță. Amplifică exprimarea emoțională și artistică, rațiunea, spiritul de observație, comunicarea. Este bun pentru persoane cu preocupări artistice, aflate la orice început de drum; pentru persoane care lucrează în domenii intelectuale în care este nevoie de discernământ, spirit de observație, atenție, comunicare. Ajută pe cei care văd lucrurile doar în alb și negru sau care iau totul prea în serios, la organizarea priorităților personale și la atingerea țelurilor. Facilitează comunicarea și contactul cu ghizii spirituali. Reduce stresul și durerea, conferă energie și vitalitate organismului.


*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019