Piramidă orgon pentru noroc

De la 75 LEI

Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: spirală de cupru și cristale de Ochi de Tigru, Piatra Soarelui, Prehnit și Peridot

Piatra soarelui are un puternic rol protector general, aduce noroc, dragoste, abundență. Amplifică originalitatea, curajul, buna dispoziție, concentrarea, spiritul conducător, auto-disciplina. Clarifică mintea pentru luarea deciziilor importante, are efect stimulator pentru minte, trup și suflet și păstrează spiritul tânăr.
Ochiul de tigru este o piatră a norocului, a femeilor de afaceri. Asigură protecție împotriva oricărui gen de pericole. Se spune că aduce tot ce vă doriți: Frumusețe, fericire, sănătate, noroc la bani, bunăstare, abundență, succes în afaceri, plăcere de a trăi, optimism, încredere, speranță, atitudine pozitivă de viață. Amplifiă disciplina, claritatea gândirii, curajul, facilitează comunicarea prin cuvânt. Este bun pentru atragerea și menținerea prosperității, pune în legătura cu viețile anterioare și trezește natura elevată din om. Ajută la păstrarea aspectului tânăr, echilibru emotional, descoperirea perspectivelor și adoptarea unui regim de viață și de alimentație sănătos.
Prehnitul este o piatră a profeției, a iubirii necondiționate. Este o piatră karmică, scoate la iveală cauzele karmice a evenimentelor din viața actuală. Asigură protecție împotriva oricărui gen de pericole și energii negative. Stimulează cunoașterea interioară, intuiția, introspecția, capacitatea de a simți dincolo de simțurile normale, claritatea minții, liniștea sufletească, pacea, vindecarea, armonia cu natura, acceptarea, compasiunea, iertarea. Arată calea spre o bună dezvoltare spiritual. Ajută la contactul cu entități din alte dimensiuni, cu ființe spirituale superioare. Ajută de asemenea, la eliberarea de amintiri negative, renunțarea la lucrurile inutile din viața fiecăruia, acceptarea și înțelegerea adevărului, atingerea adevăratului potențial al fiecăruia.
Peridotul este piatra prosperității și fericirii, o piată vizionară. Protejeazăa împotriva răului și împotriva deochiului. Ajută la conectarea cu destinul personal, înțelegerea menirii fiecăruia, purificarea mediului, purificarea aurei personale, îndeplinirea țelurilor, menținerea contactului cu realitatea, înțelegerea schimbărilor ce se cer în viață, detașarea de influențele din jur, înțelegerea adevărului și armonizarea cu cei cu care nu ne înțelegem de obicei (relatii dificile).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019