Piramidă orgon pentru protecție

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: crislate pentru 7 chakre (granat, aventurin portocaliu, citrin, cuarț roz, sodalit, lapis lazuli și ametist), Apatit albastru, Cuarț alb, Lapis Lazuli, Piatra soarelui, Turcoaz.

Piramidă din rășină cu cristale semiprețioase pentru protecție, echilibru și armonie.

Cristalele pentru cele 7 Chakre au rolul de a le echilibra și a aduce în armonie toate cele 4 corpuri fizic, mental, emotional și spiritual. Cristalele pentru cele 7 Chakre conțin granat, aventurin portocaliu, citrin, cuarț roz, sodalit, lapis lazuli și ametist.
Apatitul albastru protejează de orice intruziuni străine: energii negative, energii nocive, radiații. Aduce energie în plus atunci când e nevoie. Stimulează inspirația, creativitatea, intelectul, motivația, învățarea, claritatea mentală, puterea de convingere, spiritul umanitar, capacitatea de a fi de ajutor în beneficiul altora. Ajută la punerea în legătură cu viețile anterioare pentru a îmbunătați viitorul. Absoarbe negativitatea din jur dar și propria negativitate. Oprește egoismul, distanța sau răceala față de ceilalți, iritabilitatea, epuizarea psihica, frustrarea. Are puternic rol curativ și revigorant.
Cuarțul alb (de stâncă) este o piatră a puterii, are puternic rol protector împotriva energiilor negative. Aduce inspirație, imaginație, clarviziune. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre.
Lapis Lazuli este o piatră psihică, spirituală, simbol al regalității. Asigură protecție pe orice plan și aduce noroc, prosperitate, încredere în sine, pace interioară, creativitate, bucurie, optimism. Amplifică creativitatea, comunicarea verbală și câștigurile. Este bun pentru organizarea mentală, meditație, divinație. Ajută la atingerea perfecțiunii, deschiderea celui de-al Treilea Ochi, la iluminarea spirituală, înțelegerea misterelor sacre și a vieților anterioare. Oprește agitația emoțională, timiditatea, stresul. Are un puternic rol protector asupra sănătății, vitalizează organismul și conferă o stare de bine generală.
Piatra soarelui are un puternic rol protector general, aduce noroc, dragoste, abundență. Amplifică originalitatea, curajul, buna dispoziție, concentrarea, spiritul conducător, auto-disciplina. Clarifică mintea pentru luarea deciziilor importante, are efect stimulator pentru minte, trup și suflet și păstrează spiritul tânăr.
Turcoazul este un talisman de protecție și putere, aduce bunavoință, calm, liniște sufletească și echilibru emotional, bucurie de a ne trăi viața. Ajută la o mai bună organizare și disciplinare pe orice plan. Reduce mânia, stresul timpului. Are unul din cele mai puternice efecte curative, ajută la detoxifiere și la regenerarea țesuturilor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 7 chakre, apatit, cristale semiprețioase, cuarț alb, lapis lazuli, piatra soarelui, rășină epoxidică, spirală de cupru, turcoaz

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019