Piramidă orgon pentru protecție și claritate mentală

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: Florină, Cuarț alb, Ametist, Ametrin.

Florina ne ajută să ne readucem în realitate cu claritate şi viziune nou descoperită după o lungă perioadă de căutări. Florina poate ajuta artiştii şi alte tipuri de oameni introspectivi să scape de nelinişte. Are efecte protectoare foarte puternice îndeosebi la nivel psihic. Ajută să discernem influiențele exterioare și blocheaza manipularea psihică și influiențele mentale nedorite. Acestă piatră purifică și stabilizează aura. Este extrem de eficientă împotriva radiațiilor emise de calculator și a stresului electromagnetic. Dacă este plasată corect, poate bloca stresul geopatic. Atunci când este folosit în scopuri terapeutice Florina absoarbe energia negativă și stresurile de toate felurile. Curață, purifică, disipă și reorganizează toate energiile din corp care nu se află într-o ordine perfectă. Florina ancorează și integrează energiile spirituale. Promovează imparțialitatea și integrează energiile spirituale. Deschide poarta subconștientului. amplifică încrederea în sine și dexteritatea. Florina îmbunătățește coordonarea fizică și mentală și contracarează tulburările mentale. Dizolvă ideile fixe și îngustimea minții și permite înțelegerea imaginii de ansamblu. Amplifică puterea de concentrare, te ajută să absorbi noi informații și promovează gândirea rapidă. La nivel emoțional, Florina are un puternic efect stabilizator. Te ajută să înțelegi mai bine efectele gândurilor și emoțiilor asupra corpului fizic. În cadrul relațiilor scoate în evidență importanța echilibrului. La nivel fizic, Florina amplifică echilibrul și coordonarea.
Cuarțul alb are un puternic rol protector împotriva energiilor negative, aduce protecție, armonie în suflet, echilibru emoțional, răbdare. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre. Calmează, relaxează, stimulează, vindecă și purifică.
Ametistul este o piatră a spiritualității și succesului în afaceri, protejează împotriva gândurilor negative de orice intensitate, magiei negre, blestemelor, vrăjilor, deochiului, atacurilor psihice, spiritelor rele și oricăror pericole și incidente negative. Are un foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Stimuleazpă capacitățile intelectuale și spirituale ale omului, intuiția, curajul, capacitățile extrasenzoriale, încrederea de sine, respectul pentru propria persoană, concentrarea, capacitatea de muncă susținută. Aduce putere, stabilitate, rezistentă, bună judecată, pace interioară, calm, dragoste, fericire, prietenie. Reduce furia, stresul, agitația, depresia, tristetea. Ajută la canalizarea energiilor în sens constructiv, realizare profesională, succes în carieră. Este un cristal bun pentru meditație, rugăciune, post, regresii în viețile anterioare. Purifică, liniștește, transformă energiile inferioare în energii superioare, transformă energia negativă în energie pozitivă. Are efect de calmare sau detensionare în perioade de durere și echilibrează karma. Pune în legătură cu divinitatea și latura spirituală a fiecăruia, trebuie purtat mai ales de credincioși sau cei care doresc să-și amplifice credința religioasă și divină. Ajută la atingerea unor niveluri înalte de spiritualitate, la iluminarea spirituală, la înțelegerea etapelor de transformare în viața omului, precum moartea sau nașterea, pierderea cuiva drag. Dacă este purtat frecvent sau permanent, ajută la vindecare și protejează sănătatea. Absoarbe durerea în piatră și ajută la regenerarea țesuturilor.
Ametrinul este o piatră care combină trăsăturile ambelor cristale, citrin și ametist. Aduce optimism, bunăstare, bună dispoziție, grația divină în viața individului și relații bune cu ceilalți. Amplifică creativitatea, intuiția, concentrarea, claritatea mentală, facilitează călătoriile astrale. Datorită capacității de a proteja de energii negative și de a elibera de stres, este bine să aveți un ametrin în orice spațiu: la birou, în mașina, în dormitor, la intrarea în casă, în buzunar, în geantă.
Acvamarinul ajută la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului. Amplifică trezirea spirituală, facilitează accesul spre divinitate, calitățile psihice, fluxul communicational, relațiile inter-umane. Reduce teama, anxietatea, depresia, frica și aduce calm, relaxare, pace și energie. Păstrează spiritul tânăr, deschide latura umană. Are puternic rol protector pentru sănătate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019