Piramidă orgon pentru protecție și succes

75 LEI

Această creație conține: Simbol trandafir, cristale de Turmalină multicoloră, Citrin, Jasp Mookait.

Floare-simbol a iubirii, cunoscută pe întreg pământul, simbol al urcuşului duhovnicesc, printre spini, către frumuseţea Raiului, floare îndrăgită de oricine, cântată de poeţi şi dăruită de îndrăgostiţi femeilor iubite, trandafirul nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Originea trandafirilor se pierde în istorie şi se împleteşte cu legenda. Fosile ale unui strămoş al trandafirului au fost datate de acum 35 de milioane de ani, însă soiuri apropiate celor din zilele noastre existau în China acum 5.000 de ani. Din China s-a răspândit în India şi în toată zona Orientului Mijlociu. O legendă a vechilor greci vorbeşte despre apariţia trandafirului ca fiind o creaţie în principal a zeiţei florilor Chloris, care i-a pus şi pe alţi zei să conlucreze la naşterea florii: vântul de primăvară Zephyr a dat norii la o parte şi Apollo a înflorit trandafirul, iar zeul războiului Ares i-a făcut spinii, ca armă de apărare. O altă legendă spune că trandafirul ar fi apărut dintr-un surâs al lui Cupidon, iar spinii nu ar fi altceva decât săgeţile cu care zeul-copil trage în inimile tinerilor, făcându-i să se îndrăgostească. Persanii au o legendă despre o privighetoare care s-a îndrăgostit de un trandafir alb şi l-a îmbrăţişat aşa de stâns, încât spinii au străpuns-o şi aşa a apărut trandafirul roşu, din sângele delicatei păsări. Simbolistica trandafirului este diversă, acoperind o paletă largă de sentimente şi situaţii, de la zona iubirii până la moarte şi iniţiere.
Turmalina curăță, purifică și transformă energia densă într-o frecvență superioară. Ancorează energia spirituală, purifică și echilibrează toate chakrele și formeza un scut protector în jurul corpului. Turmalina este o piatră șamanică ce oferă protecția în timpul ritualurilor. Are o mare afinitate pentru spiritele naturii, motiv pentru care este extrem de benefică în grădini sau pe lângă plante. În plan psihologic, Turmalina ajută la înțelegerea de Sine, dar și la mai buna înțelegere a celorlalți, conducând în profunzimea eului, întărind încrederea în sine și alungând frica. Gonește sentimentele de autovictimizare și atrage inspirația, compasiunea, toleranța și prosperitatea. În plan mental, Turmalina este un puternic vindecător, echilibrând cele două emisfere cerebrale și transmutând tiparele mentale negative în tipare pozitive. Această piatră aliniază procesele mentale, chakrele și învelișul biomagnetic. În plan emoțional, Turmalina are efecte benefice asupra sexualității, corectând disfuncțiile emoționale care stau de multe ori la baza pierderii libidoului. În plan fizic, Turmalina alungă tensiunea, fiind benefică pentru îndreptarea poziției coloanei vertebrale. Echilibrează energia masculină cu cea feminina din corp. Turmalina multicoloră cuprinde toate culorile și uneste corpul, mintea, Sufletul și spiritul într-un tot unitar. Promovează imaginile mentale și visele, inspiră creativitatea și amplifică imaginația. Această piatră deschide calea către revelarea sinelui interior și a lumilor spirituale superioare.
Citrinul este o piatră a succesului, abundenței, prosperității și a banilor. Nu înmagazinează în ea energia negativă și nu necesită purificări prea dese. Este o piatră a regenerării și a noilor începuturi. Are un puternic rol protector și ferește de energiile negative, protejează somnul, călătoriile, educația si relațiile. Protejează și împotriva efectelor negative ale aparaturii electrice. Aduce căldură, bucurie, optimism, armonie, bunătate, noroc, pace, fericire. Amplifică comunicarea, relaționarea, acțiunea, curajul, inițiativa proprie, noile începuturi, capacitatea de a pune în practică gândurile, capacitatea de a trece peste obstacole, concentrarea, atenția, rezistența fizică și mentala, voința, încrederea și respectul de sine. Este bun pentru cei care și-au pierdut încrederea în ei înșiși, bun și pentru cei fricoși, timizi, reținuți, îngrijorați, agitați. Ajută la rezolvarea problemelor, deșteptarea calităților psihice și parapsihice, concentrare, îndeplinirea dorințelor și protectie generală. Cristalele de culoare roșie amplifică energiile citrinului. Reduce stresul, depresia, frica, furia, eșecul, gelozia, gândurile și energiile negative. Echilibrează energiile yin-yang.
Jaspul Mookait este un scut împotriva energiilor negative și a situațiilor periculoase. Ajută la luarea deciziilor în situații dificile și stabilizează starea emoțională. Stimulează activitatea cerebrală, promovează ideile noi și asigură o infuzie de energie pozitivă. Facilitează eliminarea lucrurilor care ar putea încetini creșterea spirituală. Activează capacitatea de a înțelege lecțiile karmice și pune în legatură cu viețile anterioare. Ajută la înțelegerea misiunii noastre în această viață pentru a fi de ajutor altora, la dezvoltarea și extinderea proiectelor și afacerilor personale.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019