Piramidă orgon pentru vindecare și fericire

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: Aventurin verde, Acvamarin, Amazonit, Cuarț alb, Peridot, Prehnit, Unakit.

Aventurinul verde este o piatră a norocului și speranței. Protejează împotriva energiilor negative, stimuleaza capacitățile intelectuale, percepția, creativitatea, spiritul conducător, curajul, decizia, voința și acțiunea. Conferă echilibru, pace, inspirație, energie, prosperitate. Ajută la luarea deciziilor în momentele critice, în momentele de tranziție în carieră, la găsirea soluțiilor și alternativelor noi, la exprimarea mai ușoară a emoțiilor.
Acvamarinul ajută la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului. Amplifică trezirea spiritual, facilitează accesul spre divinitate, calitățile psihice, fluxul communicational, relațiile inter-umane. Reduce teama, anxietatea, depresia, frica și aduce calm, relaxare, pace și energie. Păstrează spiritul tânăr, deschide latura umană. Are puternic rol protector pentru sănătate.
Amazonitul este o piatră a longevității, vindecării și norocului și fidelității în căsnicie. Aduce noroc și calm în perioade de stres. Stimulează talentele interioare, creativitatea, capacitatea de decizie, claritatea gândirii, bunăstarea. Ajută în cuplu, la menținerea vie a relației, echilibrează energiile yin si yang și aura.
Cuarțul alb (de stâncă) este o piatră a puterii, are puternic rol protector împotriva energiilor negative. Aduce inspirație, imaginație, clarviziune. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre.
Peridotul este piatra prosperității și fericirii, o piată vizionară. Protejeazăa împotriva răului și împotriva deochiului. Ajută la conectarea cu destinul personal, înțelegerea menirii fiecăruia, purificarea mediului, purificarea aurei personale, îndeplinirea țelurilor, menținerea contactului cu realitatea, înțelegerea schimbărilor ce se cer în viață, detașarea de influențele din jur, înțelegerea adevărului și armonizarea cu cei cu care nu ne înțelegem de obicei (relatii dificile).
Prehnitul este o piatră a profeției, a iubirii necondiționate. Este o piatră karmică, scoate la iveală cauzele karmice a evenimentelor din viața actuală. Asigură protecție împotriva oricărui gen de pericole și energii negative. Stimulează cunoașterea interioară, intuiția, introspecția, capacitatea de a simți dincolo de simțurile normale, claritatea minții, liniștea sufletească, pacea, vindecarea, armonia cu natura, acceptarea, compasiunea, iertarea. Arată calea spre o bună dezvoltare spiritual. Ajută la contactul cu entități din alte dimensiuni, cu ființe spirituale superioare. Ajută de asemenea, la eliberarea de amintiri negative, renunțarea la lucrurile inutile din viața fiecăruia, acceptarea și înțelegerea adevărului, atingerea adevăratului potențial al fiecăruia.
Unakitul are capacitatea de a vindeca traumele emoționale vechi și de a stimula procesul de vindecarea a organismului. Crește încrederea în sine, întărește curajul. Se spune că ajută la găsirea lucrurilor pierdute. Ajută la eliberarea energiilor negative generate de durere, teamă sau furie. Eliberează corpul emoțional și spiritual și ajută la eliberarea blândă a blocajelor energetice. Unakitul este puntea prin care omul redevine el însuși, regăsindu-și unicitatea și autenticitatea. Activează cel de-al Treilea Ochi și facilitează recepția de mesaje spirituale din tărâmurile superioare. Trimite vibrații relaxante și calmante asupra tuturor celor aflați în apropierea lui, precum și în mediul înconjurător, atunci când este poziționat într-o încăpere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019