Piramidă orgon Speranță, Noroc, Iubire, Sănătate, Protecție

400 LEI

Această creație conține: Aventurin portocaliu, Citrin, Cuarț alb, Jad măsliniu, Malachit, Sodalit, Turcoaz, Cuarț roz, Hematit.

Aventurinul portocaliu este o piatră a norocului și a speranței. Protejează iubirea împotriva energiilor negative. Stimulează capacitatea de a iubi, independența, spiritul conducător, acțiunea. Conferă echilbru, pace, succes și noroc. Reduce indecizia, oscilația și ajută la luarea deciziilor în momente critice și găsirea soluțiilor și alternativelor noi. Aventurinul portocaliu amplifică capacitățile mentale, percepția și aduce echilibru și pace interioară. Reduce frica, anxietatea și emotivitatea. Este un puternic scut energetic pentru posesor și aduce liniște în perioade de durere. Are un puternic rol curativ și fortifică organismul
Citrinul este o piatră a succesului, a abundenței, a prosperității. Nu înmagazinează în ea energia negative, de aceea nu necesită purificări prea frecvente. Este un cristal al regenerării și noilor începuturi. Are un foarte puternic rol protector și ferește de energiile negative. Protejează somnul, călătoriile, educația, relațiile interpersonale și aduce căldură, bucurie, optimism. Amplifică comunicarea, acțiunea, mișcarea, curajul, capacitatea de a pune în practică gândurile, capacitatea de a trece peste obstacole. Stimulează rezistența fizică și mentală, voința, încrederea, puterile psihice și parapsihice, abundența.
Jadul măsliniu este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Este o piatră a liniștii și păcii, a longevității, a dragostei și fidelității. Conferă claritate mentală, echilibru emotional și profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, amplifică capacitatea de concentrare și reduce teama și emotivitatea.
Malachitul este un cristal al transformărilor, ajută pe cei care fug de schimbare să accepte modificările necesare în viața lor. Aduce echilibru, bună dispoziție, armonie și schimbări favorabile. Amplifică concentrarea, simțul răspunderii, absoarbe negativitatea din jur, de aceea trebuie purificat foarte des, zilnic dacă este posibil! Eiberează de emoțiile negative și este benefic pentru uitare și iertare. Influențează benefic sfera relațională, ajută la noi cunoștințe. Echilibrează gelozia, posesivitatea, relațiile sentimentale dificile, distructive, în care cei doi depind prea mult unul de altul.
Sodalitul aduce o atitudine deschisă față de lumea din jur, claritate mentală și psihică, echilibru mental, ordine, concentrare, calm, detașare, spirit practic. Absoarbe șocurile și dezechilibrele din jur. Ajută la înțelegerea situațiilor complicate, la purificarea subconștientului.
Turcoazul este un talisman de protecție și putere, aduce bunavoință, calm, liniște sufletească și echilibru emotional, bucurie de a ne trăi viața. Ajută la o mai bună organizare și disciplinare pe orice plan. Reduce mânia, stresul timpului. Are unul din cele mai puternice efecte curative, ajută la detoxifiere și la regenerarea țesuturilor.
Cuarțul roz este o piatră a iubirii pure, aduce bunătate, liniște sufletească, dragoste, prietenie și fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta, frumusețe interioară și exterioară. Amplifică creativitatea și talentele artistice, deschide interesul spre artă, fidelitatea, capacitatea de comunicare și de exprimare a emoțiilor și sentimentelor. Atrage persoane bune în preajma noastră. Recomandabil a se purta în perioade de mari tulburari emotionale, calmează ieșirile temperamentale și echilibrează la nivel emoțional și sexual. Reduce stresul, depresia, frica, furia, eșecul, gelozia, gândurile și energiile negative. Echilibrează energiile yin-yang.
Hematitul este o piatră a energiei și forței, a celor care reușesc în viață. Are un puternic rol protector împotriva oricaror energii negative, a atacurilor fizice, a rănilor, a accidentelor. Protejează frații și casa în general. Aduce noroc și bani, victorie în procese, succes în afaceri sau chestiuni judiciare, liniște, optimism, dragoste, pace, fericire interioară, mulțumire. Amplifică energia masculina, capacitatile psihice, curajul, puterea, voința, rezistența, fermitatea, sentimentul de invincibilitate, spiritul de independență. Un hematit ținut permanent asupra purtătorului menține o stare de sănătate bună. Are efect calmant în perioade de pierderi dureroase. Recomandabil celor uituci, dezorganizați, timizi, fără curaj, dar nerecomandabil celor agresivi. Este un bun liant relational, ajută la concentrare și echilibru emotional, la păstrarea contactului cu realitatea și înțelegerea perspectivelor. Respinge negativitatea din jur, trimițând-o înapoi la sursă.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L= 15cm
H= 16 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019