Piramidă orgon Travel

75 LEI

Această creație conține Amazonit, Sodalit, Turcoaz, Cuarț alb, Zoisit cu rubin

Amazonitul este o piatră a longevității, vindecării, protecției, norocului, fidelității în căsnicie. Aduce noroc și amplifică talentele interioare ale fiecăruia, creativitatea, bunăstarea, norocul, șansa. Ajută în cuplu, menține vie relația și asigură fidelitatea în casnicie. Menține echilibrul energiilor yin-yang și a aurei. Inhibă ghinionul și are un puternic rol curativ.
Sodalitul aduce o atitudine deschisă față de lumea din jur, claritate mentală și psihică, echilibru mental, ordine, concentrare, focalizare, calm, detașare, vitalitate, discernământ, dinamism, spirit practic. Ajută la purificarea subconștientului, păstrarea și rememorarea amintirilor, inclusiv din viețile anterioare. Amplifică iluminarea spirituală, înțelepciunea, legătura cu divinitatea.
Turcoazul este un talisman de protecție și putere, aduce bunavoință, calm, liniște sufletească și echilibru emotional, bucurie de a ne trăi viața. Ajută la o mai bună organizare și disciplinare pe orice plan. Reduce mânia, stresul timpului. Are unul din cele mai puternice efecte curative, ajută la detoxifiere și la regenerarea țesuturilor.
Cuarțul alb are un puternic rol protector împotriva energiilor negative, aduce protecție, armonie în suflet, echilibru emoțional, răbdare. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre. Calmează, relaxează, stimulează, vindecă și purifică.
Zoisitul cu rubin are un puternic rol protector general, aduce șansa de evidențiere, de a se remarca, stimulează creativitatea, simțul artistic, imaginația și ajută la transformarea energiei negative în energie pozitivă. Ajută la manifestarea propriei personalități, scoate în evidență unicitatea fiecăruia, ajutând individul să iasă din anonimat sau din mulțime. Reduce letargia, lenea, apatia, lipsa de interes, lipsa de energie, oboseala.


*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019