Planete Sistem Solar bordura perete/ friza 2m (wall border) - babygraphics

De la 47 LEI

Această bordură de perete conține toate planetele sistemului Solar, precum și o întreagă flotă de nave spațiale pentru micii tăi astronauți. Bordura cu sistemul solar este o oportunitate fără pereche pentru a învăța împreună cu copiii tăi despre planetele și planetele pitice ale sistemului nostru solar, despre nave spațiale, sateliți și stele îndepărtate ale galaxiei.

Creează posibilitatea aventurilor în spațiu în camera copiilor tăi! Copiii tăi vor putea explora sistemul nostru solar, învățând tot ce este de știut mai rapid decât ai crede.

Setul bordură este compus din 2 fâșii de câte 100 x 14 cm care formează o bordură de 2 metri lungime cu design care nu se repetă. Cele 2 fâșii pot fi utilizate și independent. Se poate îndepărta fără sa lase urme.

Autocolantele BabyGraphics pentru perete (wall stickers) au un design prietenos în culori luminoase și sunt ușor de aplicat pe orice suprafața relativ netedă (pereți, mobilă, sticlă, faianță, etc.) fără niciun alt accesoriu sau unealtă, de repoziționat, re-utilizat și dezlipit fără să lase nici o urma.

Stickerele Baby Graphics sunt desenate și produse în Romania pe vinil alb, mat, removabil de calitate superioară (Orajet - Made in Germany). Acest autocolant nu este recomandat pentru pereții vopsiți cu vopseluri pe bază de silicon sau teflon.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: vinil removabil

Dimensiuni: 2 m x 14 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier: de la 0 LEI
Prioripost: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • va multumesc ptr promptitudine, autocolantele sunt grozave, ca intotdeauna, voi reveni cu siguranta.

  06.02.2016

 • Produsul a fost livrat foarte repede si intr-o stare buna. Echipa a avut grija sa ma anunte cand a fost trimis si mi-a dat si un "tracking number" ca sa pot urmari comanda.Calitatea abtibildului este conform descrierii facute

  05.10.2014

 • Produsul a fost livrat foarte repede si intr-o stare buna. Echipa a avut grija sa ma anunte cand a fost trimis si mi-a dat si un "tracking number" ca sa pot urmari comanda. Calitatea abtibildului este conform descrierii facute

  05.10.2014

 • Mulțumim pentru promptitudine și cadou. vom reveni cu o noua comanda

  22.03.2014

 • AM PRIMIT AUTOCOLANTELE. FOARTE FRUMOASE! MULTUMESC PENTRU PROMTITUDINE!

  17.07.2013