Portret personalizat Portret familie Fotografie personalizata pe lemn Cadou personalizat Tablou familie Tablou mama tata copil Cadou personalizat Craciun Portret pirogravat Cadou pentru mama Cadouri personalizate Tablou personalizat Cadou zi de nastere

700 LEI800 LEI

Portret personalizat Portret familie Cadou personalizat Fotografie personalizata pe lemn Tablou familie Tablou mama tata copil Cadou personalizat Craciun Portret pirogravat Cadou pentru mama Cadouri personalizate Tablou personalizat Cadou zi de nastere Ideea de cadou aniversar

!!! Tine cont ca aceasta este PIROGRAVURA, realizata manual, si are o calitate mai buna decat gravarea laser!!

Cadou unicat, personalizat. Portret familie facut pe comanda. Tablou din lemn personalizat prin pirogravura manuala cu portretele unei familii. Se realizează după orice poză dorită.
Dimensiuni: 30x40 cm

!!!!! Toate lucrările sunt făcute la comandă, şi se pot face cu orice artist, actor, personaj, membri ai familiei, după orice poză.

FOTO:
Vă rugăm să ne trimiteți fotografii de înaltă calitate și la cea mai bună rezoluție! EVITAȚI pozele întunecate și fotografiile făcute noaptea.

Cadou unic personalizat, realizat cu tehnică de ardere a lemnului (pirogravura manuala) direct pe lemn de plop. Se agata pe perete si este un cadou minunat, ce va ramane peste ani, o amintire frumoasa!!

Dacă doriți să faceți un cadou memorabil și semnificativ sau un cadou memorial, sunteţi la magazinul care trebuie. Fiind confecționat din material natural, se va potrivi perfect oricărui interior. Acest cadou personalizat din lemn este o piesă de decor drăguță și de lungă durată. Un cadou este un mod minunat de a-ți exprima dragostea, respectul și recunoștința faţă de cei apropiaţi.DETALII:

Deoarece acesta este lemn, piesele pot avea noduri pe care încercăm să le plasăm în cele mai bune locuri posibile pentru a da o notă rustică lucrării în sine.

Fiecare bucată de lemn va varia, ceea ce face ca fiecare să fie complet unic.

Un strat de protecție pe bază de apă este aplicat peste statuetă pentru a ajuta la protejarea împotriva petelor, a apei și a zgârieturilor.

Toate comenzile sunt ambalate în siguranță cu un pachet suplimentar cu izopren pentru o protecție suplimentară în timpul expedierii.

IDEI DE CADOURI: Cadouri de nuntă, Cadouri de cuplu, Cadou de Ziua Mamei, Cadou de Crăciun, Aniversare de nuntă, Logodnă, Zile de naștere, Ziua Tatălui, Cadou pentru mama, Cadou de familie

Vă mulțumim că ați vizitat magazinul nostru și dacă vă place, plasați comanda acum

Fabricat și realizat manual în Roman, Romania


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Placaj lemn, lemn, lemn ars, tinte

Dimensiuni: Lungime: 40 cm
Latime: 30 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar

Ti-ar putea placea