,,Propolis, polen si miere de albine'' - sapun natural

23 LEI

Este, 100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii). Culoarea este data de propolis, polen si pulberea de coji nuci.
Se adreseaza in primul rand, pieliicu probleme (acnee / cosuri, iritatii de tot felul, eczeme, mancarimi ale pielii, psoriazis, etc).

Ingredientele folosite:
uleiuri vegetale (cocos, masline, nuci, ricin), ceara de albine, miere de albine (direct de la stupar), granule de polen, propolis rasnit, acid stearic vegetal, apa distilata, un pic de sare marina si sare de lamaie, lactat de sodiu, pulbere de coji de nuci, vitamina E vegetala si extract de rozmarin.

Proprietati:
Metoda de lucru: saponificare la rece (in jur de 40 grade), ptr a nu se distruge principiile active si a beneficia din plin de ele. Este un sapun ce poate fi utilizat atat pe ten, cat si pe corp.
Este un sapun dezinfectant, purifiant, calmant si vindecator.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: acid stearic vegetal, apa distilata, ceara de albine, granule de polen, lactat de sodiu, masline, miere de albine direct de la, nuci, propolis rasnit, pulbere de coji de nuci, ricin, uleiuri vegetale cocos, un pic de sare marina si sare, vitamina E vegetala si extract

Dimensiuni: circa 80gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023