PSORIAZIS, LUPUS, FURUNCULE-ALIFIE CU NEEM, SALVIE SI IHTIOL- PSORIAZIS, NEGI, ECZEME


10,80 LEI12 LEI

Descriere

ALIFIA contine: ihtiol 10 %, neem 5 %, extracte de : salvie, nalba, trei frati patati,moringa gentiana tibetana, ulei de masline, ceara albine, vitamina E.

ALIFIA are actiune antiinflamatoare, emolienta si antiseptica, obtinandu-se rezultate exceptionale in tratamentul fisurilor anale, dermatozelor, furunculelor, psoriazisului, lupus-ului eritematos, dar si in a grabi vindecarea rapida a inflamatiilor.

EXTRACTELE DIN PLANTE folosite pentru bogatia de fitonutrienti, minerale atat de necesare" repararii "la nivel celular epiderma.

Ihtiolul are proprietati antifungice şi antiseptice, folosit cu rezultate deosebite pentru vindecarea furunculelor, psoriazisului .

Ihtiolul este deosebit de eficient în calmarea iritaţiilor, pruritului şi descuamărilor scalpului, cu proprietăţi antiseptice recunoscute contribuie la biosinteză keratinei, îmbunătăţesc schimbul de oxigen la nivel celular.

Neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat cu succes pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.


reteta si productie proprie
cutie cu 20 g
termen de valabilitate 1 an de zile


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 29.12.2016 327 de vizualizari vandut si livrat de NATURALSHOP Disponibil imediat

Dimensiuni
20 g

Materiale
ceara albine, extracte de salvie, gentiana tibetana, ihtiol 10, nalba, neem 5, trei frati patati, ulei de masline, vitamina E

Feedback
  • Catifeleaza pielea si lasa un parfum deosebit. Isi indeplineste sarcina pentru temperaturi de 30 de grade.

    Anonim |  28.05.2018

  • Deodorantul este foarte mătăsos. Trebuie ținut la rece, pentru că se topește rapid în contact cu pielea. Cu efort minim, ține mai bine de 12 ore. De asemenea, balsamul de buze cu trandafiri și fructe de pădure este wow, lasă o culoare superbă

    Anonim |  07.05.2018

  • Buna ziua. Sunt foarte multumita de comenzile facute la NaturalShop. Oameni minunati . Voi reveni cu siguranta pentru alte comenzi. Multumesc .

    ioanasacaleanu |  23.04.2018