Ramă foto din lemn

130 LEI

Amintirile tale merită cea mai frumoasă încadrare. Pentru a-ți păstra fotografiile în cel mai elegant mod, îți propunem o ramă superbă, din lemn, lucrată manual!

Descriere și specificații pentru rama foto din lemn:

Rama foto din lemn este lucrată manual, cu vopsea pe bază de apă, fiind decorată cu elemente delicate din ceramică.

Dimensiunile produsului sunt 22 x 17 cm. Poate fi utilizată atât ca suport pentru fotografii, cât și ca ramă pentru oglindă.

Termen de comandă și execuție:

Rama foto din lemn se realizează la comandă, pe care vă rugăm sa ne-o comunicați cu 2 săptămâni înainte. Detaliile fiecărei comenzi se vor stabili telefonic sau online. Termenul de execuție este de 6 zile.

Beneficii și avantaje ale ramei foto din lemn:

Unicitate și originalitate: fiecare ramă foto din lemn este creație unică, datorită procesului manual de producție. Aceasta adaugă o notă de originalitate și personalitate, făcând fiecare ramă distinctă.

Calitatea materialelor: rama foto este lucrată din lemn de înaltă calitate, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență în timp. Alegerea lemnului pentru o ramă foto sau pentru oglindă oferă totodată și un aspect natural și cald decorului încăperii.

Detaliile artistice: ornamentele, gravurile si elementele artistice adaugate manual vor transforma o simplă rama foto intr-o piesa de arta in sine. O rama din lemn poate completa armonios diverse stiluri de decor, de la cel rustic la cel modern.

Sustenabilitate: rama foto din lemn reprezintă o opțiune mai sustenabilă comparativ, cu cele fabricate din materiale sintetice sau plastice. Utilizarea lemnului poate contribui la reducerea impactului asupra mediului, față de materialele care necesită procese chimice mai intensive pentru producție.

Valoare artistică și sentimentală: fiecare ramă foto din lemn, lucrată manual, are o poveste și un efort uman în spatele sau, conferindu-i astfel o valoare sentimentală semnificativă. Rama foto devine astfel o modalitate minunată de a încapsula amintiri și momente importante într-un cadru special.

Fie că dorești să îți împrospătezi decorul încăperii sau vrei sa oferi un cadou deosebit și elegant unei persoane dragi, optează pentru o ramă foto din lemn, lucrată manual! Vei avea astfel un produs care îmbină estetica, originalitatea și calitatea într-un obiect de design unic!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceramică, Lemn, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 22 x 17 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar