Red Jasper (316)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Am găsit o descriere a Jaspului Roșu, la care chiar nu ar trebui făcut niciun comentariu, din care cauză am să citez direct din prezentarea făcuta de institutul "Evaluarea Cristalelor"(Crystal vaults/SUA, care se prezintă așa: "Bine ați venit în lumea magică, frumoasă, a cristalelor. Fie că sunteți un maestru vindecător, un Lucrător în Lumina cristalelor, sau doar fascinat de cristale - Salutări! Crystal Vaults vă oferă un depozit de frumusețe și cunoștințe. Crystal Vaults este sursa ta definitivă și (cel puțin așa credem noi) cea mai buna, de informații despre cristale")
Din punct de vedere istoric, Jasperul Roșu a fost cunoscut ca o piatră a vibrației și rezistenței, un talisman al războinicilor și un promotor al dreptății, protecției și vieții. A împiedicat sângele rănilor, a agitat pulsul și a sporit fertilitatea. Potrivit legendei vikinge și germanice, mânerul sabiei magice a lui Siegfried, ucigașul dragonului, a fost incrustat cu Jasper Roșu pentru a-i aduce curaj. Vechii egipteni legau Jasper Roșu de sângele fertilizant al Mamei Isis și adesea îl sculptau în amulete de protecție pentru a fi așezat pe gâtul decedatului, gravat cu capitolul 156 din Cartea morților. Pe baza pietrelor cunoscute și folosite în timpul exodului ebraic, se crede că Jasperul Roșu a fost probabil Rubinul enumerat în Biblie - Odem, sau prima piatră din pieptarul lui Aaron, Marele Preot, gravat cu numele tribal al lui Ruben. Jasperul Roșu a fost numit sângele Mamei Pământ de triburile nativilor americani și a fost folosit pentru a stimula sănătatea și renașterea, ideile și strategiile noi și a crescut sensibilitatea cuiva la pământ când radiestezia după apă sau când chemați în ploaie.
Bibliografie: citate din [Eason, 66] [Kunz, 226, 290-291] [101 Hall, 112] [Melody, 344] [Mella, 88]


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Caboshon jasp 18x13x6mm, Jasp sfere 8mm, Tortite leverback alama, snur impletit grena

Dimensiuni: Colier: 46 cm/54 grame
Pandantiv 25x22,
Cercei: 4 cm/3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023