110 LEI150 LEI

Rochie cu gluga si buzunare

Rochie lunga, cu gluga si buzunare, gri deasupra, lila dedesubt. Manecile si poalele sunt nefinisate, ceea ce inseamna ca pot fi taiate pur si simplu fara niciun pericol de destramare. Potrivita si pentru marimea XS.

Toate hainele ZuzaMuza sunt serie mica sau unicat si merg la doua marimi. Marimea mai mica vine largut, marimea mai mare vine mai pe corp. Va rog sa verificati si dimensiunile, care sunt luate de la cusatura la cusatura, recomand minus 2 cm pentru lejeritate. Unele dintre "zuze" pot fi refacute pe comanda, dar cel mai probabil cu alte materiale. (In termen de maxim 10 zile lucratoare). Cele mai multe broderii sunt creatie ZuzaMuza, ceea ce inseamna ca nu le mai gasiti in alta parte:) Hainele pot fi probate in Bucuresti, in zona Piata Victoriei/Buzesti. Intreaba-ma unde este atelierul si cu mare drag te astept la o cafea sau un ceai.

ZuzaMuza lucreaza pentru femei pufoase, care iubesc florile, culorile si soarele, chiar si in zilele noroase. ZuzaMuza lucreaza cu drag si pentru femeile inventive, inteligente, curioase, care si-au dezvoltat un stil propriu, care-si doresc sa poarte in fiecare zi, altceva ... daca s-ar putea, doar asa, de dragul zambetului ivit atunci cand se uita in oglinda.

Fii ZuzaMuza si tu!


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 16.04.2018 19 vizualizari vandut si livrat de ZuzaMuza Disponibil imediat

Dimensiuni
S - Bust/talie/sold 47cm X 2, lungime 107 cm.

Materiale
bumbac amestec cu poliester, material putin elastic