Rochie '' Unleash Your Inner Glow''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Rochia "Unleash Your Inner Glow" este o piesă vestimentară unică, creată pentru femeile care își doresc să iasă în evidență și să se simtă speciale. Această rochie mini are un design cu volan, o croială lejeră, oversize, care permite libertate de mișcare și este confecționată din bumbac negru și tafta gri texturată.

Ceea ce face această rochie cu adevărat specială este printul vinil glow in the dark, care reprezintă o explozie de culoare și luminozitate într-un mod unic. Acest efect luminos este garantat să vă facă să vă simțiți ca o adevărat stralucitoare.
În plus, rochia "Unleash Your Inner Glow" este un unicat, astfel încât să vă asigurați că nu veți întâlni niciodată o altă femeie care să poarte aceeași rochie ca a voastră.

Îmbrăcați această rochie la o petrecere, la o ieșire cu prietenii sau la un eveniment special și fiți sigure că veți atrage toate privirile. Această piesă vestimentară este perfectă pentru femeile care doresc să fie curajoase și să iasă în evidență, fiind în același timp confortabilă și practică.

Unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bumbac

Dimensiuni: s-m

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O piesă vestimentară extrem de frumoasă, materiale foarte bune şi armonizate. Foarte bună şi colaborarea cu creatoarea, de aceea recomand (produsele) HOLYCUTS fără nicio ezitare!

    19.01.2023

  • Creaţie WOW din toate punctele de vedere! HOLYCUTS, într-adevăr!

    19.01.2023

  • Foarte frumoasa aceasta rochie

    Anonim | 28.10.2021

  • Salopeta este superba. Material si croiala de calitate realizata cu pasiune. Cand am probat-o am simtit o energie buna. Clar a devenit o piesa extra faina din garderoba mea. Comanda ultra fast si comunicarea excelenta. Acum trec la urmatoarea comanda :)

    18.07.2021

  • E de buna calitate si se potriveste perfect pe forma fetei.

    Anonim | 15.06.2020