De la 79 LEI113 LEI

Rochii copii tutu handmade in Romania. Rochii printesa serbare tull. Rochița tutu Româncuța

Rochița tutu Româncuța este ideală pentru a fi purtată la o serbare, zi de nastere, botez, nuntă, petrecere tradițională, la Paște, ziua națională a României sau o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unui costum tradițional românesc. Mărimea 0-1 ani este perfectă și ca o rochiță de botez.

Rochița tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt aplicate manual 4 rânduri de tul alb sub formă de fâșii. În partea din față este aplicat tule roșu, galben și albastru, formând tricolorul României. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu o perioadă mai îndelungată odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița tutu Româncuţa are un farmec deosebit datorită celor doua mânecuțe minunate din dantelă albă de bumbac, pe care sunt împletite câte o panglică subțire roșie, ducându-ne cu gândul la o ie tradițională. Mânecuțele sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu o fundiță de satin roșu.

Toate accesoriile și bretelele sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

Lungimea tulului aplicat pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 4-5 ani și 43 cm la 6-7 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.04.2017 176 de vizualizari vandut si livrat de alatutu.ro Disponibil imediat

Dimensiuni

Materiale

alatutu.ro
Floresti

  • Acordat automat de Breslo

    gavrilie |  01.06.2017

  • Acordat automat de Breslo

    balinuta |  27.05.2017