Rochiță boemă cu flori aplicate și brâu "Draghina"

187 LEI220 LEI

Informatii

Tonică și colorată, veșmânt de eroină de poveste cu final neașteptat (de vesel).

Partea de sus din triplu voal plin în culoarea cerului azuriu, cu mâneci înflorate la fel ca poalele (amestec fin de bumbac și vâscoză).
Pe piept, o floare stilizată cu petale din jerse, triplu voal și stofă fină cusute strașnic.

Partea de jos, fusta, din vâscoză plină în culoarea prunei coapte și poale înflorate, dublată de un jupon din vâscoză (pentru ca dresurile să nu electrizeze fusta).

Floricică veselă agățată de poale cu petale din triplu voal.

Talia este înaltă, lejeră - poți purta rochița flu-flu fără brâu, ori cu talia marcată de brâul din bumbac în culoarea limetei, cu legători înflorate.

Recomandăm spălare manuală la 30 de grade cu detergenți blânzi. Uscarea pe umeraș reduce considerabil timpul necesar călcării (călcarea normală, materialele se întind foarte ușor și nici nu se șifonează prea tare).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bumbac, triplu voal, vascoza, vâscoză

Dimensiuni: Măsura S-M

Lărgime la bust 93 cm (materialul are în componență elastan, pentru confort la purtare, se așază frumos pe un bust cu circumferința până la 90 cm )
Lungimea bustului din umăr până în talie 38 cm
Lărgimea la talie 83 cm (se strânge cu brâul)
Lungime din talie până la tiv 54 cm
Lărgimea mânecii la manșetă 26 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Minunate materiale, delicat croi, iar colaborarea cu creatoarea acestei rochițe ireproșabilă. Mulțumesc pentru ajustările făcute rochiței la cerere, pentru disponibilitatea și deschiderea față de client. Foarte mulțumită!

  lauratara |  01.02.2019

 • Incredibil de frumoasă rochiţa: materiale deosebite, foarte plăcute ca textură şi combinaţie de culori, croi inedit. Recomand şi creaţiile, şi creatoarea!

  GabrielaAdriana |  10.11.2018

 • Foarte frumoasă rochiţa, un material foarte interesant, croi original. Recomand şi creaţiile, şi creatoarea!

  GabrielaAdriana |  07.11.2018

 • O veselie de rochita, materiale foarte placute, asociere senzationala de culori, lucrata perfect! Iti multumesc pentru inca o piesa unica, pe care o voi purta cu cel mai mare entuziasm!:)

  monikh05 |  02.09.2018

 • E a treia rochiță Mofturelle pe care o cumpăr și, cu certitudine, îi vor urma și alte creații boeme și reușite din acest magazin. Îmi vine perfect, e superbă.

  OlgaStefan |  19.08.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?