De la 117 LEI

Rochita copii tutu handmade in Romania.Rochita printesa serbare tull.Rochița tutu Prințesa Albăstrica

Rochița tutu Prințesa Albăstrica este ideală pentru a fi purtată la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nuntă reușind să redea imaginea unei prințese desprinse din povești, a unei zâne. Mărimea 0-1 ani este perfectă ca și o rochiță de botez, iar mărimile mai mari ca și rochițe de domnișoară de onoare. Rochița tutu Prințesa Albăstrica conține și o bentiță albastră cu o floare turquoise.

Rochița tutu este compusă dintr-un corset de crochet albastru deschis, pe care sunt aplicate manual 4 rânduri de tul albastru deschis sub formă de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței conferind imaginea unei rochițe de prințese.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu o perioadă mai îndelungată odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița tutu Prințesa Albăstrica are o strălucire deosebită datorită tulului albastru cu paiete care se împletește minunat cu tulul albastru deschis și a volănașului din același tul albastru cu paiete aplicat pe corset. Atat pe corset, cât și pe bentiță este aplicată câte o floare turquoise, realizată manual. Florile sunt ornate în mijloc cu câteva cristale argintii.

Bretelele realizate din satin de culoare albastru deschis sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu câte un nasture. Pe corset, ȋn partea din spate, este aplicată o fundiță albastră deschis din satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

Lungimea tulului aplicat pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 43 cm la mărimea 4-5 ani . Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.
Se recomandă ca rochita tutu sa se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanti. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.04.2017 71 de vizualizari vandut si livrat de alatutu.ro Disponibil imediat

Dimensiuni

Materiale

alatutu.ro
Floresti

  • Acordat automat de Breslo

    gavrilie |  01.06.2017

  • Acordat automat de Breslo

    balinuta |  27.05.2017