De la 106 LEI

Rochite copii tutu handmade in Romania. Rochite printesa serbare tull.Rochița tutu Sofia

Rochița tutu Sofia

Rochița tutu Sofia este ideală pentru a fi purtată la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet , botez sau nuntă reușind să redea imaginea unei prinţese desprinsă din povești sau a unei zâne a florilor, a lavandei.

Rochița tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic mov-lavandă, pe care sunt aplicate manual 4 rânduri de tul mov-lavanda sub formă de fâșii. Tulul este moale fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind imaginea unei rochițe de prințese.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu câțiva ani odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița tutu Sofia are o strălucire deosebită datorită tulului mov-lavandă cu paiete care se împletește minunat cu tulul simplu și a volănașului din același tul cu paiete aplicat pe corset.

Bretelele realizate din satin mov sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu un nasture fiecare. Bretelele din satin au aplicate pe partea superioară o bandă de cristale argintii pentru a conferi și mai multă strălucire. Pe corset în spate este aplicată și o fundiță mov de satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

Lungimea tulului aplicat pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 43 cm la mărimea 4-5 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.04.2017 72 de vizualizari vandut si livrat de alatutu.ro Disponibil imediat

Dimensiuni

Materiale

alatutu.ro
Floresti

  • Acordat automat de Breslo

    gavrilie |  01.06.2017

  • Acordat automat de Breslo

    balinuta |  27.05.2017