Route Optimization Software (Subscriptie Utilizare Online 1 An))

4.581 LEI5.390 LEI

Route Optimization API - Patherizer (soluția la problema de rutare optima a vehiculelor) este un REST API pentru browsere care suportă acum maxim 100 opriri pe rută sau request, inclusiv adresa de pornire și destinația finală. Fiind un software de optimizare a traseului cu mai multe opriri, Patherizer poate fi folosit prin mai multe apeluri pentru a calcula și optimiza rute pentru mai multe vehicule, fiecare vehicul cu traseul optimizat. Algoritmul de optimizare a traseului se bazează pe TSP (problema vânzătorului comis voiajor) și întotdeauna calculează cel mai scurt traseu între oprirea curentă și următoarea oprire până când ajunge la destinația finală. Adresele de intrare sunt geocodate, deci răspunsul JSON va include latitudinea și longitudinea fiecărei opriri. Dacă API-ul de optimizare a traseului nu poate recunoaște una sau mai multe adrese de intrare, nu va geocodifica aceste intrări, iar solicitarea API va returna o eroare JSON așa cum este specificat în tabelul cu erori. Răspunsul JSON include, de asemenea, distanțele dintre fiecare oprire de-a lungul rutei optimizate (în mile sau km) și, cel mai important, durata (în secunde) și durata în condiții reale de trafic (în secunde) în momentul în care faceți cererea. Se calculează distanța totală a rutei optimizate și, de asemenea, un timp total.

Cu toate că API-ul de optimizare a traseului este destinat dezvoltării de software și, prin urmare, dezvoltatorilor, avem aici și o aplicație online care poate fi utilizată pentru a afișa ruta optimizată din textul de intrare, în principiu introduceți adresa de start, adresa finala și adresele multi-stop fara sa conteze ordinea) de-a lungul rutei separate de ";" În principiu pentru API-ul de optimizare a rutei trimiteți o solicitare POST autorizată în format JSON la punctul final API și obțineți ca răspuns JSON o reprezentare a rutei optimizate în segmente, in ordinea in care trebuie parcurse. Puteți să-l utilizați în scopuri comerciale pentru pachete plătite.

Optimizarea rutei prin APP sau API este utilă pentru un număr mare de domenii, cum ar fi: optimizarea rutei pentru delivery, software-ul de rutare de livrare, problema de rutare a vehiculelor, software-ul de rutare a flotei etc.

Pentru a utiliza API-ul și / sau APP trebuie să vă creați un cont (gratuit, nu este necesar un card), activați-l din e-mail-ul primit, autentificați-vă și apoi începeți pachetul TRIAL fără taxe, după cum puteți vedea la pachetele noastre de prețuri. După ce ați testat textul în vorbire readear API și / sau APP și dacă sunteți mulțumit, puteți cumpăra un pachet plătit. Veți vedea întotdeauna pe pagina Consolei de administrare consumul real de resurse în timp real, facturile, vă puteți vedea / edita / șterge profilul dvs. sau consimtământul de înregistrare a exportului ca instrucțiuni GDPR, puteți citi întrebările frecvente.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: delivery routing software, route optimization api, route optimization software, vehicle routing problem

Dimensiuni: Se livreaza electronic

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 11 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 16 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare