Sailors Dream Ring Box - Cutie personalizata verighete decoratiuni personalizate nunta


65 LEI

Descriere

Sailors Dream Box este perfecta pentru verighete tale. Are o pernuta handmade cu panglicuta pentru ca cele doua inele sa stea la loc de cinste si poate fi personalizata cu orice mesaj sau cu numele voastre.

In cazul in care nu te reprezinta, imaginea de pe capac poate fi modificata cum doresti, fie alegi unul dintre modelele existente pe cutiile mari (gasesti aici modelele care pot fi redimensionate pe cutiuta de verighete), fie folosim un colaj din fotografiile tale preferate.

Cutiuta are 11,5x7cm si este din lemn, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, pictata manual si antichizata pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Iti va aminti mereu de momentul cel mai frumos in care v-ati jurat iubire vesnica.

Nu uita sa specifici ce personalizare doresti inainte de a finaliza comanda. Putem face cu acelasi model mai multe produse (marturii, cutie de amintiri, invitatii, ghirlande) asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru orice detalii.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 23.03.2017 697 de vizualizari vandut si livrat de LeCoseAnimate Disponibil la comanda (2 zile)

Dimensiuni
11,5x7cm

Materiale
lac ecologic, lemn

Feedback
  • E ceva Magic, un cadou special, foarte frumos lucrata. Recomand cu incredere!

    hella |  03.11.2017

  • Va multumesc pentru comanda. Arata exact ca in poza. O zi frumoasa!

    naughtybutnice |  13.02.2017

  • Articole exceptionale! Livrare prompta. Recomand cu mare incredere.

    lores |  16.01.2017