SAMPON NATURAL REGENERATOR cu laptisor de matca si propolis

49 LEI55 LEI

Samponul APICOL handmade este formulat cu ingrediente naturale binecunoscute pentru beneficiile lor pentru par, continand uleiuri pretioase ingrijirii lui si extracte din plante bogate in fito-nutrienti activi .

Samponul natural APICOL - cu laptisor de matca si propolis are o formula speciala, oferind o actiune delicata de curatare si detoxifiere in profunzime, indepartand cu succes sebumul si impuritatile, conferind o senzatie de prospetime, catifelare, hidratare si revigorare a firului de par.

Formulat astfel incat sa produca o spuma cremoasa si bogata, imbogatita cu principii active datorate plantelor medicinale.

Ingrediente : pudra de sapunarita, pudra de shikakai, pudra de urzica, pudra de radacina de brusture, pudra de radacina de tataneasa, pudra de amla, pudra de maca, pudra de coada calului, apa super alcalina ( ph 12, 5 ), glicerina, ulei de ricin, ulei de jojoba, ulei de macadamia, acid lactic, tinctura de benzoin , extract de brusture, laptisor de matca, extract de propolis, provitamina B5, ulei esential.

Amla un activ cosmetic specific pentru ingrijirea perfecta a firului de par, cu actiune fortifiante asupra radacinei , regenerante, un excelent tonic capilar, combate matreata, regleaza secretia de sebum, previne incaruntirea prematura, confera volum, vigoare si stralucire de invidiat!
Shikakai- bogat in saponine , curata si intretine sanatate scalpului, stimuleaza cresterea parului, un Ph optim adaptat lui, intareste si confera stralucire parului.

LAPTISORUL DE MATCA COMPOZITIE: agenti bioenergetici, catalitici, modulatori şi vitamine,
oligoelemente şi minerale: fier, magneziu, calciu, nichel, cobalt, seleniu, cupru, bismut, arsen, sulf, fosfor, potasiu, complexul de vitamine B: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, 10 HDA , un produs excelent pentru hranirea in profunzime a firului de par.

PROPOLIS : cunoscut si folosit inca din Antichitate , pentru caliatatile lui deosebite-, fiind un antibacterian ( ucide si opreste dezvoltarea bacteriilor), antifungica ( impotriva ciupercilor), antiinflamator, antiviral, antibiotic, antioxidant, biostimulator.

termen de valabilitate 12 luni de la data fabricatiei


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 5, acid lactic, apa super alcalina ph 12, extract de brusture, extract de propolis, glicerina, laptisor de matca, provitamina B5, pudra de amla, pudra de coada calului, pudra de maca, pudra de radacina de brusture, pudra de radacina de tataneasa, pudra de sapunarita, pudra de shikakai, pudra de urzica, tinctura de benzoin, ulei de jojoba, ulei de macadamia, ulei de ricin, ulei esential

Dimensiuni: 250 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024