Sampon natural solid, vindecator ptr scalpul cu probleme: psoriazis, iritatii, eczeme (cu gudron din pin & tinctura de propolis) - 100gr.

65 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.

Ingrediente: unt Shea, emulsionant vegetal alcool cetilic, tensida, gudron din pin (renumitul Pine Tar), pantenol, tinctura de propolis, faina de ovaz, silicon vegetal (a nu se confunda cu cel sintetic daunator !!!), uleiuri esentiale bio (Lavanda si Menta)

Proprietati &Beneficii:
Nu s-a folosit soda caustica la prepararea lui, ci este pe baza de tenside.
- este foarte economic, comparativ cu sampoanele lichide (se consuma greu): 100 grame de sampon solid este echivalentul a 500grame sampon lichid.
- foarte practic si comod, de purtat in valiza (atunci cand suntem plecati), fara sa avem surpriza ca s-a varsat.
- recomandat persoanelor cu scalpul sensibil, iritat, problematic (ce prezinta iritatii, eczeme, psoriazis ori dermatite)
- curata delicat dar eficient parul si scalpul
- untul de Shea continut, face ca atat parul cat si scalpul sa beneficieze de conditionare si hidratare intensa, fara sa mai fie nevoie de balsam
Poate fi utilizat si pentru igiena cainilor cu pielea problematica.
Gudronul de Pin (,,Pine Tar'') = este o masa lipicioasa de culoare bruna, folosita pentru vindecarea pielii si scalpului lezat. La nivel de scalp, are urmatoarele beneficii:
- vindeca dermatitele, eczemele si psoriazisul (cu utilizarea regulata scoamele dispar, iar pielea se cicatrizeaza excelent si fara a ramane semne)
- calmeaza scalpul sensibil ori iritat
- combate matreata
- este paraziticid (vindeca scabia/ raia si pediculoza)
Uleiul esential bio de Lavanda - calmeaza
Uleiul esential bio de Menta - efect racoritor, anti-mancarimi
Propolisul = este un antibiotic natural, care functioneaza pe bacterii, ciuperci si virusi. Dezinfecteaza, cicatrizeaza si regenereaza scalpul deteriorat.
Pantenolul - ajuta excelent atat parul cat si scalpul; in ceea ce priveste scalpul sensibil ori iritat, calmeaza si combate iritatiile si mancarimile existente si repara daunele cutanate.
La nivel de par - hidrateaza intens, repara firele deteriorate si fortifica toate tipurile de par.
Faina bio de ovaz - este antiinflamatoare, ajuta la vindecarea ranilor minore, dermatitelor, eruptiilor cutanate si calmeaza eventuala roseata si pruritul. Ingrijeste si parul deteriorat.
Siliconul vegetal - este de fapt un extract de alga rosie (Chondrus crispus), bogat in minerale si polizaharide; Este fortifiant, hidratant, si un veritabil conditionator. Face parul matasos, si usor de pieptanat.
Valabilitate & Pastrare = circa 6 luni (in loc uscat)
Prezentare si gramaj: 100grame


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: emulsionant vegetal alcool cet, faina de ovaz, gudron din pin renumitul Pine, pantenol, silicon vegetal a nu se confu, tensida, tinctura de propolis, uleiuri esentiale bio Lavanda, unt Shea

Dimensiuni: 100 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023