Sampon solid cu argilla roz, plante si ulei de macadamia- par fara stralucire

14 LEI15 LEI

Echipa noastra va propune cele mai recente sampoane solide cu argila roz, plante medicinale folositoare intretinerii parului si scalpului si imbogatite cu uleiul de macadamia.
Uleiul de macadamia este o prezenta unica in tabloul din ce in ce mai larg al uleiurilor si unturilor vegetale destinate ingrijirii pielii:

Este un ulei a carui compozitie de acizi grasi este apropiata de cea a sebumului uman, ceea ce-l face compatibil cu toate tipurile de piele.
Este benefic atat pentru pielea uscata, fragila sau sensibila cat si pentru cea mixta sau grasa deoarece patrunde foarte usor in piele fara a lasa un film gras.
Valentele sale reparatoare se manifesta pe deplin cand este folosit dupa 30 ani, fiind un ulei cu proprietati dovedite anti-imbatranire.
Este un ulei stabil, ceea ce-l face potrivit ca baza pentru produsele de protectie solara
Poseda factor de protectie UV natural
Aceste calitati se explica prin:

Prezenta unui procent ridicat de acid palmitoleic, un acid gras rar intalnit in uleiurile vegetale (exceptie fac uleiul de macadamia si uleiul din pulpa de catina) dar care este o componenta esentiala a pielii si joaca un rol important in fiziologia acesteia. Acidul palmitoleic hraneste in profunzime pielea si o ajuta sa-si pastreze structura normala. De asemenea, acidul palmitoleic are proprietati dovedite antibacteriene.
Nu creeaza un film ocluziv pe piele, fiind benefic si pentru tenul mixt sau gras. Ajuta la refacerea filmului hidrolipic al pielii alterat in urma folosirii produselor antiseboreice sau antiacneice iritante si foarte degresante.
Cu trecerea timpului, procentul de acid palmitoleic existent in mod natural in piele scade, pielea devine mai uscata iar porii devin mai mici. Acelasi lucru se intampla cand pielea este expusa la soare (photo-aging). Aici intervine marele merit al uleiului de macadamia: structura lui asemanatoare cu sebumul uman ii permite sa patrunda foarte usor in piele sa-i refaca integritatea.
Prin celelalte componente (acid oleic, fitosteroli, catehine si squalene) are proprietati emoliente, nutritive, calmante, stimuleaza circulatia sangelui in piele, fiind indicat in ingrijirea pielii iritate, crapate, cu cicatrici, vergeturi, cuperozice sau cu tulburari circulatorii
Pentru par si scalp:

Patrunde usor in firul de par fara a-l incarca de grasime
Ajuta la prevenirea varfurilor despicate
Intrucat nu necesita neaparat spalare dupa aplicare, pastreaza pielea capului si parul hidratate, hranite si le protejeaza de actiunea agresiva a factorilor externi
Protejeaza culoarea parului vopsit datorita actiunii sale de filtru solar

Compozitie:
ulei macadamia presat la rece, ulei ricin, conditioner vegetal, extracte uleioase de : mesteacan, amla, rozmarin, galbenele, talpa gastei, argila roz, vitamina E, uleiuri esentiale : rozmarin, menta creata, lavanda, salvie.

95-100 g
Modele diferite, aceeasi formula.
pentru toate tipurile de par,
dupa folosirea unui sampon solid utilizati un balsam de par natural sau clatiti parul cu apa si otet de mere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: amla, argila roz, conditioner vegetal, extracte uleioase de mesteac, galbenele, lavanda, menta creata, rozmarin, salvie, talpa gastei, ulei macadamia presat la rece, ulei ricin, uleiuri esentiale rozmarin, vitamina E

Dimensiuni: 95-100 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024