Sampon solid cu pudra Shikakai - pentru par gras/ cu tendinte de ingrasare

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Spuma acestui sampon este extrem de hranitoare datorita uleiului de jojoba (care previne despicarea varfurilor),a uleiului de ricin (care hraneste radacina si da elasticitate firului de par), a uleiului de cocos ( contine un numar impresionant de proteine esentiale ce ajuta la cresterea unui par sanatos), a uleiului de masline (confera stralucire parului uscat si deteriorat), a untului de shea (bogat in vitaminele A, E si F, repara parul degradat si fragil si previne despicarea varfurilor), a uleiului de orez (echilibreaza secretia de sebum, intareste radacina firelor de par, ofera un aspect sanatos podoabei capilare).
Bogată în saponine, pudra de Shikakaï este considerată un șampon vegetal și poate reprezenta o alternativă la tensioactivele (fie acestea și de origine vegetală) cu care se formulează în mod clasic șampoanele. Este considerat că stimulează creșterea părului, însănătoșind scalpul. Curăță blând având un pH optim și adaptat părului. Pudra de Shikakaï se poate folosi pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul vopsit. Spală în mod delicat fără să altereze pH-ul, ajută la întărirea rădăcinii părului, lasă părul mătăsos, strălucitor și ușor de pieptănat.
Uleiul esential de lemongrass ofera parului gras o strălucire deosebită, îngrijește scalpul și combate mătreața.

Inainte de a folosi un sampon solid trebuie sa aveti in vedere faptul ca, la inceput, eficienta lui este influentata de produsele utilizate anterior. Daca in mod normal ati folosit sampoane conditionante 2 în 1 sau balsam de par, va fi nevoie de circa 4 5 spalari cu samponul natural solid pentru ca parul sa se acomodeze. Acesta este un proces normal, fiind necesara mai intai indepartarea din par a tuturor compusilor sintetici (surfactanti sintetici de tip cationic, siliconi si polimeri) specifici produselor de conditionare. Acesti compusi au proprietatea de a adera la firul de par si de a ramane si dupa clatire, fiind nevoie de o perioada mai indelungata pentru indepartarea lor. De aceea, la primele utilizari ale samponului natural solid este posibil ca parul sa ramana mai aspru, pana cand, cu timpul, are loc indepartarea compusilor sintetici aderenti de pe firul de par.

Instructiuni de utilizare
Samponati si masati bine parul cu spuma rezultata timp de 2-3 minute, pentru a se distribui uniform. Totodata, acest masaj este benefic şi pentru circulaţia sangelui la nivelul scalpului. Este recomandat ca la fiecare spalare sa va samponati de 2-3 ori pana cand aveti senzatia de par matasos, ce scarţaie de curatenie. Dupa spalare, este recomandat sa va clatiti cu apa in care ati diluat putin otet de mere (cam o lingura la un litru de apa¬) sau suc de lamaie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 65g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
DPD Curier: de la 0 LEI
Livrare la domiciliu in orasul Bacau: 0 LEI
DPD Curier Internațional pentru tari membre UE: 120 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O colaborare frumoasa ,ca de fiecare data!am revenit cu placere in acest magazin!Produsele sunt absolut minunate si am primit si un cadouas !:) Recomand calduros!

    Anonim | 12.02.2024

  • Aprecierea mea pentru munca și atenția la detalii pe care ați dedicat-o acestui mărțișor este imensă. Felicitări! Mult succes!

    11.02.2024

  • Produse de calitate, recomand cu toată încrederea!

    11.02.2024

  • Frumos lucrate si miros parfumat,sunt multumita. Recomand!

    Anonim | 07.02.2024

  • Martisoare superbe ,frumos mirositoare,ambalate elegant . E a 2 a oara cand comand de la Artland si cu siguranta voi mai comanda

    Anonim | 07.02.2024