Sampon solid cu pudra Shikakai pentru par normal/uscat/degradat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


ampon solid cu pudra Shikakai pentru par normal/uscat/degradat
Sampon solid cu pudra Shikakai, pentru par normal/uscat/degradat

Ingrediente: infuzie de galbenele, uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, jojoba, ricin si unt de cacao, pudra Shikakai, ulei esential de fenicul dulce.
Spuma acestui sampon este extrem de hranitoare, datorita uleiului de ricin (hraneste radacina si ofera elasticitate firului de par), a uleiului de jojoba (previne despicarea varfurilor), a untului de cacao (revitalizeaza podoaba capilara), a uleiului de cocos (contine un numar impresionant de proteine esentiale ce ajuta la cresterea unui par sanatos), a uleiului de masline (confera stralucire). Pudra Shikakai, bogata in saponine, curata bland parul, ajuta la intarirea radacinii acestuia, lasandu-l matasos, stralucitor si usor de pieptanat.
Instructiuni de utilizare:
Samponati si masati bine scalpul cu spuma rezultata timp de 2-3 minute, pentru a se distribui uniform. Totodata, acest masaj este benefic si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul scalpului. Este recomandat ca la fiecare spalare sa va samponati de 2-3 ori pana cand aveti senzatia de par matasos ce "scartaie de curatenie". Dupa spalare puteti clati parul cu apa in care ati diluat putin otet de mere (o lingura la un litru de apa) sau suc de lamaie. Inainte de a folosi un sampon solid trebuie sa aveti in vedere faptul ca eficienta lui va fi influentata de produsele utilizate anterior. Daca in mod obisnuit folositi sampoane conditionante de tip 2 in1 sau balsam de par, va fi nevoie de aproximativ 4-5 spalari cu samponul natural solid pentru ca parul sa se acomodeze.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 100g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
DPD Curier: de la 0 LEI
Livrare la domiciliu in orasul Bacau: 0 LEI
DPD Curier Internațional pentru tari membre UE: 120 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O colaborare frumoasa ,ca de fiecare data!am revenit cu placere in acest magazin!Produsele sunt absolut minunate si am primit si un cadouas !:) Recomand calduros!

    Anonim | 12.02.2024

  • Aprecierea mea pentru munca și atenția la detalii pe care ați dedicat-o acestui mărțișor este imensă. Felicitări! Mult succes!

    11.02.2024

  • Produse de calitate, recomand cu toată încrederea!

    11.02.2024

  • Frumos lucrate si miros parfumat,sunt multumita. Recomand!

    Anonim | 07.02.2024

  • Martisoare superbe ,frumos mirositoare,ambalate elegant . E a 2 a oara cand comand de la Artland si cu siguranta voi mai comanda

    Anonim | 07.02.2024