Săpun natural cu ulei esențial de lemongras

15 LEI

Săpunul cu ulei esențial de lemongrass Narje Cosmetics, al cărui miros surprinzător te înviorează, a apărut din dorința de a veni pe piață cu un produs bun, fabricat natural prin metoda la rece. El aduce un plus de valoare igienei corpului, dar și un aer de revigorare întregului organism.
Am decis ca acest săpun natural handmade să fie creat din zece uleiuri și unturi vegetale, în proporții foarte bine calculate, astfel încât, pe lângă curățare, să fie și un bun hidratant. Acestui grup de ingrediente i-am alăturat un ulei esential de lemongrass. Cunoscută și sub denumirea de iarbă de lămâie, citronella sau verbină de India, această plantă perenă crește și se multiplică rapid, formând o adevărată rețea de rădăcini în sol. Este nativă în India, unde crește și acum în sălbăticie. În diverse zone de pe glob se folosește pentru condimentarea mâncărurilor sau ca plantă medicinală. Are, de asemenea, proprietăți de parfumare și de respingere a insectelor.
Pentru a vă lămuri cu privire la beneficiile acestui săpun natural handmade, vă informăm cu privire la proprietățile uleiului esențial de lemongrass. Acesta este tonic venos și cutanat, vasodilatator, stimulează circulația sanguină, este antidepresant, sedativ și echilibrant al sistemului nervos. Este repulsiv pentru insecte, dezodorizant și parfumant.
Concluzia care se impune este că săpunul cu ulei esențial de lemongrass, pe lângă rolul de curățare și hidratare, este recomandat pentru a aduce o stare de relaxare celor care sunt supuși unor factori de stres.
Și acest produs al nostru este manufacturat și turnat în diferite forme care îl fac și mai atractiv pentru consumatori


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: apă de lavandă, ulei de macadamia, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de orez, ulei de rapiță, ulei de ricin, ulei esențial de cocos virgin, ulei esențial de lemongras, unt de cacao, unt de mango, unt de shea

Dimensiuni: 65 g / 95 g +/-5%

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Produse naturale de foarte buna calitate, recomand!

    30.08.2020