In vacanta! Magazinul Sayonara este in vacanta in perioada: 24.12.2019 - 29.02.2020.

Sapun Strawberry 90g

9 LEI

Un săpun minunat, cu miros gurmand de căpşuni. Aromă fructată, delicioasă, absolut naturală. Potrivit pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii mici.

Este compact, curăţă eficient, cu blândeţe, îngrijind totodată pielea. Un adevărat răsfăţ pentru corp şi simţuri.

Se recomandă păstrarea într-o savonieră cu scurgere, pentru folosire îndelungată şi pentru menţinerea proprietăţilor săpunului.

Informaţii despre ingrediente:

Conţine uleiuri saponificate de cocos, palmier, şofrănel, glicerină vegetală, apă purificată, proteine de ovăz hidrolizate, extracte aromatice naturale.

Uleiul de cocos

Poate cel mai apreciat şi bun la toate ulei vegetal, plin de beneficii multiple pentru îngrijirea pielii. Este recomandabil şi pentru copii mici. Are proprietăţi hidratante, catifelează şi lasă pielea fină, moale şi îngrijită. Ajută la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii. Tensidele naturale, derivate din cocos, sunt printre cele mai pure şi delicate, dar totodată eficiente şi bune spumante. Adăugat ca ingredient în săpunuri, este bun spumant şi emolient.

Uleiul de palmier

Un ulei bogat în grăsimi, în antioxidanţi naturali, în special carotenoizi. Are o consistenţă similară ţesutului adipos uman. Hrăneşte şi hidratează foarte bine pielea. Adăugat ca ingredient în săpunuri, curăţă bine şi oferă consistenţă, săpunurile devin mai compacte şi mai puţin moi.

Uleiul de şofrănel

Este un ulei vegetal cu efecte nutritive şi regeneratoare pentru piele. Are o textură uşoară, fiind unul dintre cele mai bine absorbite de piele, fără a lăsa peliculă grasă. Bogat în omega 6 şi antioxidanţi, uleiul de şofrănel ajută la menţinerea barierei lipidice naturale a pielii, la hidratarea cutanată şi sporeşte elasticitatea dermei. Adăugat ca ingredient în săpunuri, are proprietăţi regenerante şi emoliente.

Glicerina vegetală

Este un excelent umectant natural şi un bun solvent al substanţelor vegetale. Nu este străină pielii, astfel că nu provoacă alergii sau iritaţii. Adăugată ca ingredient în reţete cosmetice şi în săpunuri, ajută la o hidratare intensă, catifelează şi sporeşte elasticitatea pielii, contribuie la capacitatea spumantă a produselor pe bază de tenside.

Alte ingrediente:

Proteine de ovăz hidrolizate, care îngrijesc pielea şi menţin bariera lipidică naturală de protecţie. Sorbitol, agent hidratant de origine vegetală. Agenţi umectanţi vegetali, care optimizează textura săpunului. Emulsifianţi vegetali, pentru textura şi calităţile hidratante. Sare, pentru puterea de curăţare, tenside vegetale, pentru puterea de spumare. Acid citric, agent de chelare blând, cu efect antioxidant şi proprietatea de a ajusta pH-ul produselor în care este inclus. Pigmenţi minerali non-nano şi/sau pulberi naturale, extracte din plante, pentru colorare.

Săpunurile noastre nu conţin propilen glicol sintetic, chimic, sulfaţi sau EDTA, parabeni sau alte ingrediente potenţial nocive.

Fiecare săpun este unic şi niciodată nu vor putea fi două la fel, identice, câtă vreme fiecare este fabricat manual.

Formă ovală, +/- 90gr.

Uz extern.

Produsele noastre nu conţin parabeni; SLS; SLES; aditivi chimici şi sintetici; arome, coloranţi sau conservanţi artificiali, OMG (organisme modificate genetic), ingrediente de provenienţă animală.

100% Natural & Vegan


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Este cel mai bun sampon din toate cate am folosit pana acum.Il recomand.Cred ca poate fi folosit pentru orice tip de par,in speta pt cel fragil si subtire.

  23.04.2019

 • Fara comentariu

  16.09.2019

 • Fara comentariu

  16.09.2019

 • Fara comentariu

  08.09.2019

 • Fara comentariu

  03.09.2019