Sarafan Terra Substruction

200 LEI330 LEI

Design Unic cu Tehnica Substruction Cutting: Sarafanul Terra Substruction reprezintă o călătorie în lumea substruction cutting, o tehnică de tăiere creativă care adaugă unicitate și textură designului. Fiecare piesă este o operă de artă unică în felul său.

Nuanțe Pamântii: Nuanțele calde și pământii ale inului și tercotului se îmbină într-un dans subtil al culorilor, aducând natura în inima designului.

Stil Sarafan: Croiala lejeră și feminitatea sarafanului sunt perfecte pentru o zi de vară sau pentru a aduce o notă boemă și elegantă în garderoba ta.

Materiale Sustenabile: Am ales cu grijă materiale sustenabile, în armonie cu angajamentul nostru pentru un mediu mai sănătos.
Fie că alegi să îl porți într-o zi obișnuită sau la o ocazie specială, Sarafanul Terra Substruction este o declarație a stilului tău unic și a sprijinului pentru modă durabilă. Adaugă această piesă remarcabilă în garderoba ta și devino parte a mișcării pentru o modă mai conștientă și autentică.

Transformă fiecare zi într-o ocazie de a străluci în mod sustenabil. Comandă acum și adaugă Sarafanul Terra Substruction la colecția ta unicat. #ModaSustenabila #SubstructionCutting #TerraSubstruction


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: s m

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O piesă vestimentară extrem de frumoasă, materiale foarte bune şi armonizate. Foarte bună şi colaborarea cu creatoarea, de aceea recomand (produsele) HOLYCUTS fără nicio ezitare!

    19.01.2023

  • Creaţie WOW din toate punctele de vedere! HOLYCUTS, într-adevăr!

    19.01.2023

  • Foarte frumoasa aceasta rochie

    Anonim | 28.10.2021

  • Salopeta este superba. Material si croiala de calitate realizata cu pasiune. Cand am probat-o am simtit o energie buna. Clar a devenit o piesa extra faina din garderoba mea. Comanda ultra fast si comunicarea excelenta. Acum trec la urmatoarea comanda :)

    18.07.2021

  • E de buna calitate si se potriveste perfect pe forma fetei.

    Anonim | 15.06.2020