Sare de baie - LEMON DREAM

18 LEI

Sarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism.

Când vine vorba de eliberarea de stres, atenuarea durerilor musculare sau calmarea iritațiilor cutanate, o baie cu sare este remediul potrivit. Deși baia, în sine, îți poate îmbunătăți starea fizică și psihică datorită relaxării totale a corpului, odată scufundat în apă, sarea de baie extinde aceste beneficii prin noi avantaje, cum ar fi remedierea proceselor inflamatorii.

Alte beneficii importante ale sării de baie includ:
stimularea circulațiri sanguine la nivelul întrgului corp, remedierea crampelor musculare, atenuarea durerilor de picioare după o zi de mers mult pe jos sau de stat în picioare, eliminarea toxinelor, o sursă importantă de magneziu, relaxare, îmbunătățirea calitații somnului.

Dozaj : 2-3 linguri de sare de baie.
Durata de îmbăiere recomandată este de minim 15 - 20 minute, dar nu mai mult de 1 oră.

Ingrediente: sare amară, sare Nigari, sare de mare neiodată sau sare de Himalaya, bicarbonat de sodiu, ulei din sâmburi de struguri, pigment cosmetic, ulei de parfum LEMON DREAM.

*Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON. - valabil pentru orice combinatie de produse din magazinul Soapella.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: Greutate : 250 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare