Scarlett Johansson, Statueta din lemn masiv, Pirogravura manuala, Cadou personalizat, 3D, Cadou Unicat, Portret Personalizat, Cadou aniversar, Lemn ars

500 LEI550 LEI

Scarlett Johansson statuetă din lemn masiv, lucrată şi pirogravată manual, cu efect 3D, unicat in lume. Se realizează cu orice artist, actor, după orice poză.
Dimensiuni: 30x16x11 cm

!!!!! Toate lucrările sunt făcute la comandă, şi se pot face cu orice artist, actor, personaj, membri ai familiei, după aproape orice poză.Cadou unic personalizat, realizat cu tehnică de ardere a lemnului (pirogravura manuala) direct pe lemn de brad, frumos, rustic, reprezentând una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Scarlett Johansson.Dacă doriți să faceți un cadou memorabil și semnificativ sau un cadou memorial, sunteţi la magazinul care trebuie. Fiind confecționat din material natural, se va potrivi perfect oricărui interior. Acest cadou personalizat din lemn este o piesă de decor drăguță și de lungă durată. Un cadou este un mod minunat de a-ți exprima dragostea, respectul și recunoștința faţă de cei apropiaţi.DETALII:

Deoarece acesta este lemn dintr-un copac real, piesele pot avea noduri pe care încercăm să le plasăm în cele mai bune locuri posibile pentru a da o notă rustică lucrării în sine.

Fiecare bucată de lemn va varia, ceea ce face ca fiecare să fie complet unic.

Un strat de protecție pe bază de apă este aplicat peste statuetă pentru a ajuta la protejarea împotriva petelor, a apei și a zgârieturilor.

Toate comenzile sunt ambalate în siguranță cu un pachet suplimentar cu izopren pentru o protecție suplimentară în timpul expedierii.

Fabricat și realizat manual în Roman, Romania


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lemn masiv, eco lazura oe baza de apa, lemn de brad, lemn de stefar, suruburi

Dimensiuni: Lungime: 30 cm
Latime: 16 cm
Adancime: 11 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar

Ti-ar putea placea