Scrub de corp cu Coacaz negru & Afin

29 LEI

Dintre toate minunatiile pe care, in marinimia ei ,le ofera Mama Natura, va propunem un preparat in care afinele-acele margelute de culoare albastru inchis care capteaza toata energia solara de pe platourile inalte- vin cu un pachet de antioxidanti, elixir pentru pielea dumneavoastra.

Uleiul de Cocos-considerat un miracol al naturii-prin bogatia de vitamina E este excelent pentru hidratarea si protectia pielii;inlatura celulele moarte,impuritatile si prin aceasta are efect anti-age.

Ylang-Ylang Bio* ulei esential, echilibreaza secretia de sebum,previne producerea excesiva de ulei .In limba malaeziana, Ylang-Ylang inseamna "Floarea Florilor "titlu de noblete binemeritat pentru parfumul floral dulce, incredibil de voluptos pe care il va transmite pielii pielii dumneavoastra.

Uleiul esential de Tamaie, este o esenta pretioasa,tonifiant al pielii.

Ulei de Coacaze Negre Bio* -ulei foarte pretios ce contine elemente esentiale pentru piele mai ales cea matura ,deshidratata,sensibila sau alergica. In preparatul nostru, acest ulei prin continutul de acizi grasi- Omega 3 - si de vitamine (F,E) este o adevarata minune pentru pielea uscata si deshidratata careia ii reda elasticitatea.

Sare de la Mare Moarta- datorita concentratiei foarte ridicate a nivelului sarurilor si mineralelor are proprietati curative deosebite.Magneziul, incetineste imbatranirea pielii. Calciul este eficient in imbunatatirea circulatiei.

Potasiul echilibreaza hidratarea pielii.Prezenta sarurilor de la Marea Moarta creste umiditatea si permeabilitatea pielii ceea ce da posibilitatea mineralelor sa patrunda pana in cele mai adanci straturi ale epidermei.

Efect : detoxifierea epidermei ,hranirea pielii,relaxarea musculara.

Va invitam sa profitati de aceste beneficii,folosind preparatul pe care vi-l propunem !
Poate fi un cadou potrivit pentru cineva drag !

Utilizare :
se aplica pe pielea umeda, prin miscari circulare ascendente incepand de la picior. Se insista pe zonele afectate de celulita. Pielea se clateste cu apa calduta. Nu este necesara folosirea unui gel de dus. Pielea ramane fina, tonifiata,hidratata;nu este necesara utilizarea unei creme de corp.
Recomandam aplicarea exfoliantului o data sau de doua ori pe saptamana.
Important! Se va folosi o lingurita pentru a scoate preparatul din borcan,altfel, daca se folosesc mainile umede sau produsul intra in contact cu apa se creeaza mediu favorabil pentru bacterii.
Atentie !! cada poate deveni alunecoasa !
Valabilitate : 3 luni de la preparare ,pastrat la loc racoros.
Recomandam ca, inainte de a plasa comanda cititi politica magazinului.
Multumim si va asteptam cu drag.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Afine pulbere ecologica, EO Tamaie, EO Ylang Ylang, Sare de la Marea Moarta, Ulei de Coacaze negre Bio, Ulei de Cocos Bio virgin

Dimensiuni: 200 gr

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Crema miroase divin și mi-a lăsat o senzație de prospețime după ce am aplicat-o! Mulțumesc frumos!

    20.03.2022

  • Produsul este plăcut când e aplicat și are o textură cremoasă. Cu siguranță, îl voi folosi regulat! Mulțumesc!

    20.03.2022

  • Am comandat a doua oara acest unt. E foarte hidratant si are o aromă naturala divină.

    Anonim | 13.01.2022

  • Untul acesta cremos și foarte hidratant are un parfum amețitor de cafea ce creează dependenta. Trebuie încercat mai ales dacă iubești cafeaua!

    Anonim | 13.01.2022

  • Miroase minunat și este foarte cremos

    Anonim | 24.11.2021