SCRUB / GOMMAGE CORPORAL - cu: PORTOCALE si MIX DE PLANTE AYURVEDICE

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100 % NATURAL (= fara: coloranti sintetici, conservanti, ori arome sintetice), realizat handmade, cu multa dragoste si pasiune.

Ingrediente: zahar bio, mix de plante ayurvedice, macerat uleios de portocale, ulei de orez bio, coji de portocale macinate fin, ulei esential bio de Portocal. Parfum proaspat si sublim de citrice.

Mod de utilizare: 1-2 ori / saptamana. Se aplica pe pielea umezita in prealabil, cu miscari circulare (inainte ori dupa dus: pentru pielea grasa se va opta varianta ,,inainte de dus'', iar pentru pielea uscata ori imbatranita se va opta pentru varianta ,,dupa dus''); In oricare dintre variante, dupa aceasta procedura, se recomanda utilizarea cremei hidratante.

Efecte- tinta: eliminarea celulelor moarte de la suprafata epidermei ; pielea ramane moale si catifelata, hidratata; prin continutul de din portocal, efect benefic: anti-aging (=anti-radicali liberi) precum si in fragilitate capilara (usor efect de intarirea peretilor vasali).
Optim pentru CELULITA.
Mixul de plante ayurvedice- e de un mare ajutor ptr piele: are capacitatea de a inhiba elastaza (adica enzima care in mod fiziologic degradeaza fibrele de elastina din piele, si care este responsabila de aparitia ridurilor si de lipsa de fermitate a pielii). Este un ,,aliat'' pentru pielea matura- careia ii confera luminozitate si tinerete
Uleiul de orez- emolient si lenitiv, anti-roseata.Ideal pentru piele uscata si iritata


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023