Semi-icosaedru, terariu cu plante aeriene, handmade

235 LEI245 LEI
Către magazinul Dichisar

Plăsmuire ce a luat naștere în urma unor exerciții de creație cu figurile geometrice și relațiile spațiale dintre ele. Acum undele de energie specifice apei au și o formă solidă, ușor de integrat în orice decor. 10 fețe, 15 muchii și 6 colțuri compun jumătate de icosaedru. Un semi-icosaedru nu e semi-special sau mai puțin nobil, ci doar unic în forma lui.
Semi-icosaedrul este pregătit în două variante de dimensiuni:
mic: 14cm x 17cm x 15cm
mediu: 19cm x 23cm x 20cm
*Toate dimensiunile pot varia cu +/-3cm, ținând cont că îl facem manual.
Materiale
Produsul este lucrat manual în atelierul nostru. Folosim sticlă reciclată de la casele din Sibiu. Adăugăm foiță de cupru pe fiecare bucățică de sticlă, apoi îmbinăm totul cu ajutorul cositorului topit. Mai folosim flux, patine oxidante, ulei antioxidant pentru muchii.
Pentru siguranța plantelor și a întregului aranajment expediem totul sub formă de kit. Adică plantele și nisipul decorativ vor fi ambalate separat, iar când ajunge la tine le asamblezi cu ajutorul instrucțiunilor oferite de noi. Este foarte simplu și durează între 1 și 15 minute. Poate fi o activitate plăcută în familie.
Sticla este casantă, iar plantele nu sunt comestibile.
Personalizare
Îți poți alege culoarea muchiilor din trei variante:
- vintage cupru obiectul este cositorit și în interior și în exterior iar apoi metalul este patinat vintage cupru.
- argintiu obiectul este cositorit interior exterior, iar apoi muchiile vor fi protejate cu ulei antioxidant.
- negru la fel ca la varianta vintage, cositorit interior exterior, dar apoi va fi patinat negru.
În timp, culoarea metalului își poate modifica ușor nuanța în funcție de locul în care stă. Toate culorile au caracter informativ.
Îți poți alege nisip și pietricele decorative pentru a da culoare terariului. În partea de jos a vasului va sta nisipul, iar deasupra vor sta pietricelele colorate sau mușchi colorați. Poți face zeci de combinații cu nuanțele noastre.
Variantele de culori sunt orientative.
Dacă vrei alte combinații sau accesorii care nu apar aici, te rugăm să ne scrii.
Cost Livrare
Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda peste 120lei. Orice comanda sub această sumă va avea adăugată o taxa de 20 lei. Transportul gratuit sau taxa de 20 de lei este valabilă doar pentru livrările pe raza localităților aflate în lista contractorului nostru, Fan Courier. Pentru localitățile din afara razei se va percepe taxă suplimentară pentru fiecare kilometru. Totuși, în anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrări.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare