Semn de carte Crăciun

15 LEI

Semn de carte decorativ, din lemn, lucrat manual


Nu-i așa că și pentru tine, lectura este o formă a fericirii? Bucură-te de momentele de relaxare oferite de o carte bună, adăugând întregii experiențe aura de lux și unicitate oferită de un semn de carte din lemn, lucrat manual, cu elemente decorative prețioase!


Descriere și specificații pentru semnul de carte decorativ, din lemn, lucrat manual:

Produsul este confecționat din lemn și este ornat cu elemente decorative delicate din ceramică, sigilate cu ceară. Fiecare semn de carte este vopsit manual, cu grijă, cu vopsea pe bază de apă.

Produsul are lungimea de 15 cm și lățimea de 2 cm.


Caracterul personalizat al semnului de carte decorativ, din lemn, lucrat manual:

Semnele de carte decorative, din lemn, sunt disponibile în orice culoare îți dorești: roz prăfuit, mov prăfuit, roșu, verde, albastru sau, la indicațiile tale, vor fi vopsite exact în nuanța ta preferată.

Ornamentele din ceramică sunt și ele la alegerea ta, putând opta între numeroase modele: camee, trandafiri, însemne regale, ghinde, albinuțe sau globulețe de Crăciun.

La cerereprodusul se poate realiza și fără patina antichizată.


Semnele de carte decorative sunt ideea perfectă de cadou atât pentru iubitorii de lectură, cât și pentru orice elev care abia descoperă tainele literelor. Încurajează-i pe cei mici să își cultive pasiunea pentru lectură, oferindu-le un semn de carte din lemn, decorat cu ornamentul lor preferat! Elegante și de efect, ele pot fi oferite atât cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cât și de mărțișor sau cu orice alt prilej de dăruire, reușind să te scoată din impas oricând, în luna cadourilor și nu numai!


Știm că orice lucru mărunt, care îți poate accentua starea de bine, este deosebit de important. Semnele de carte din lemn, decorate manual, cu pasiune și migală, îți vor da un plus de energie pozitivă în momentele în care vrei să te adâncești în cartea ta preferată și să evadezi din cotidian. Oferite cadou celor dragi, sunt menite să aducă bucurie și vor înviora atmosfera de sărbători, atât acasă, cât și la școală ori la birou. Savurează pe deplin clipele de lectură cu un semn de carte decorativ, din lemn, lucrat manual!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceramică, Lemn, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 15 x 2 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar