Semn de carte Daisy crosetat, cu charm

De la 17 LEI

Se poate să ții minte pagina la care ai rămas, să urechezi pagina sau să foloseșți o hârtie oarecare, dar un semn de carte ține, poate, și de dragostea pe care o ai față de actul lecturii, cât și de lejeritatea acestuia.
Un semn de carte bine ales te poate face și mai dispus să-ți continui cursa după știință sau aventură, mult mai bine decât o pot face alte metode nu la fel de sigure și nici la fel de atrăgătoare.

De aceea, semnul nostru de carte Daisy îți vine în ajutor. Croșetat manual în formă de margaretă și diversitatea culorilor în care acesta este disponibil, semnul de carte Daisy devine accesoriul de nelipsit din casa oricărui iubitor de cărți.
Este cadoul perfect pentru admiratorii cărților, pentru un profesor, student sau pur și simplu pentru o persoană dragă.

Dimensiuni: Lungimea totală a semnului de carte este de 26cm, din care 7cm este lungimea florii. Lățimea florii este de 6cm.

Materiale folosite: 55% bumbac și 45% acril.
Semnul de carte este accesorizat cu un charm ce poate fi ales după preferințe în momentul plasării comenzii, la secțiunea "Personalizare comandă".

Vă mulțumim că ne-ați vizitat magazinul și vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii legate de produsele noastre!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Acril, Bumbac

Dimensiuni: 26x6cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare