Semne de carte diverse flori de primavara

20 LEI

Semne de carte brodate cu diverse motive de flori.
La comanda intregului set pretul este de 150 lei.
Produs in atelierul propriu.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ata Gunold, solvy

Dimensiuni: 3.5 x 9.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Expediere prin curier: de la 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte frumos realizate, disponibiltatea pentru personalizare, atentia la detalii sunt doar cateva calitati ale creatorului.Recomand cu drag!

  22.11.2020

 • Foarte frumos realizate, disponibiltatea pentru personalizare, atentia la detalii sunt doar cateva calitati ale creatorului.Recomand cu drag!

  22.11.2020

 • Balerina a inspirat un brad tematic de Craciun. Impreuna cu globurile si fluturii brodati pe organza, imi vor oferi inca o sarbatoare magica, alaturi de familie si prieteni. Multumesc RoCrist, pt ca faceti pionierat si excelenta in design interior!

  30.10.2020

 • Cuvinte neindestulatoare : Lucrusoarele iesite din mainile doamnei M.V. sunt uimitor de frumoase, iar relatia construita cu clientul este bazata in deplin respect si atentie pentru detalii. Ma inclin in fata decentei si profesionalismului.

  17.06.2020

 • Multumesc Mihaela, un om generos, atent si amabil. Ati facut posibil ca gandurile mele sa devina realitate mai mult decat mi-am imaginat, excelenta si prompta, produse frumoas si atent lucrate. Ma inclin in fata dvs. si bunavointei de care a dat dovada.

  25.04.2020