Ser natural - ten uscat, deshidratat, gat, decolteu (cu: Limba mielului & Geraniu)

30 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: uleiuri vegetale bio (Limba mielului, Migdale dulci, Jojoba, Germeni de grau), uleiuri esentiale bio (Geraniu si Morcovi). Ideal si pentru pielea gatului si decolteului.
Uleiul de Limba mielului (Borago officinalis)= faimos pentru continutulde omega-6, nu este doar hidratant ci si regenerant, imbunatatind aspectul pielii.
Uleiul de migdale dulci = contine deasemenea omega-6 (cam 17%), este un bun emolient al pielii uscate si calmant pentru pielea iritata. Previne ridurile si ,,lasarea pielii''.
Uleiul de Jojoba (Simmondsia chinensis) - cu o compozitie foarte asemanatoare de sebumul uman, ceea ce-l face biocompatibil cu pielea; se absoarbe instantaneu, hidrateaza si inmoaie pielea, si o protejeaza impotriva deshidratarii, prin formarea unui film protector care franeaza evaporarea apei din piele.
Uleiul din Germeni de grau (Triticum vulgare) - continut mare de vitamina A si E, omega-6, carotenoizi; hidratant, regenerant, reepitelizant si bun antirid.
Uleiul esential de Geraniu (Geranium graveolens) - echilibreaza secretia de sebum a tenului uscat, reduce ridurile si previne fotoimbatranirea pielii.
Uleiul esential din seminte de Morcov (Daucus carota) - fiind o sursa abundenta de vitamina A, are efect aproape magic asupra pielii: elasticizeaza, regenereaza si ,,tine ridurile sub control'' (antiage).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Germeni de grau, Jojoba, Migdale dulci, uleiuri esentiale bio Geraniu, uleiuri vegetale bio Limba mi

Dimensiuni: 30ml = 30 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023