REZ. Corina (001)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Serpentinele mai bogate in calcit si care au aspectul de verde antic inchis (este ca o forma brecciata de serpentina) au fost folosite de-alungul timpului ca pietre decorative avand calitati de marmura.
In Europa, Serpentinitul se gaseste in Anglia, in regiunea muntoasa a Piemontului (Italia), Larissa, in Grecia si Val d'Anniviers in Elvetia.
Indigenii din zonele Arctice au folosit Serpentina pentru sculpturi (animaliere mai ales) dar si ca obiecte in gospodarie (boltul Qulling)
Material de referinta in reactoarele nucleare datorita calitatilor sale (scut neutronic pentru ecranarea radiatiei de varf. De aici, si calitatile sale energetice subtile ca inalt protector al corpului impotriva radiatiilor neprietenoase.
Intrand in categoria pietrelor ornamentale, Sertpentina este material de baza si pentru fabricarea margelelor si caboshoanelor folosite in arta bijuteriilor handmade.
Dupa "Energy Muse" Serpentinitul este piatra regenerarii a norocului si autovindecarii.
De asemenea i se atribuie si calitatea de "Piatra adevarata a Mamei Pamantesti"
Se mai comercializeaza si sub numele de "New Jade"; "Olive Jade" si "Snake Jade"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice placate cu a, Serpentinite de 8 si 6mm, Snur multifir verde

Dimensiuni: Colier: 49 cm/ 38 grame
Bratara: 19 cm/ 13 grame
Cercei: 5 cm / 6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023