Set 2 Perne decorative, QUANTUM SNAIL, Trees of Transylvania, caramiziu/maron brun, 45x45/45x30 cm

170 LEI190 LEI
Către magazinul Dichisar

YOUR ENVIRONMENT MATTERS!
QUANTUM SNAIL - Your environment matters! este propunerea pentru ritm si culoare, o îmbrăţisare adusă spaţiului nostru. A plăcerii de a petrece timp cu noi înşine în casa-cămin. Este bucuria de a ne înconjura de suflul lucrurilor care ne reprezintă şi care aduc un plus de valoare existenţei noastre.
La QUANTUM SNAIL am strâns în pumn lumina, de unde izvorăşte culoarea întinsă cu grijă pe pânze. Este spaţiul unei grădini imaginare în jocul ei alchimic al spectrelor de culoare, locul din care ne hrănim idealurile spre a oferi energie celor de lângă noi. O imersie în propriul univers spre candida mângâiere a fiinţei.
Desenele sunt realizate si imprimate manual, culorile sunt de înaltă calitate, non-toxice şi dedicate exclusiv materialelor textile.
Perna este alcatuită din doua componente:
Husa/faţa de pernă - este detaşabilă, prevazuta cu fermoar, şi poate fi spălată manual la o temperatura de maxim 40 de grade ori în maşina de spălat la programul de lenjerie usoara', fără a folosi agenti chimici sau înălbitori.
Se va călca întotdeauna pe dosul acesteia.
Desenul este realizat doar pe o parte pernei!
Materialele sunt cele de bumbac 100% (doc) ori tafta, dar cel mai adesea creton, un material dens si durabil, ce rezista bine in timp, fiind placut la atingere.
Perna interioară - este îmbracată în mătase artificială, umplutura fiind de puf siliconic. Poate fi spălata la maşina de spălat la 30 de grade, la programul de lenjerie uşoară.
Lucrăm cu grijă şi consideraţie, fiecare pernă fiind realizată manual. Sunt ambalate în atelierul nostru, asigurandu ne ca au ajuns cu bine în casele dumneavoastră.
Manufacturate în Romania de Quantum Snail Love My Home


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare